Vårda huden….

Då jag alltid har dragits med att ha väldigt torr hud och testat de flesta krämerna och produkterna på grund av det sedan jag var liten så har ett intresse för hudvårdsprodukter växt fram under årens gång. Så det därför är det extra kul att jobba med det vi gör när vi i ICE tar in olika märken som vi tycker om till Sverige och ett av dem är ju det jag skrivit om så många gånger tidigare Burt´s Bees. Under det senaste året har vi börjat komma i fler och fler butiker och nu finns vi även på NK både i här i Stockholm och i Göteborg. Väldigt kul tycker jag. NK har det bredaste sortimentet i Sverige av Burt´s Bees och de är även de enda som har Trinted Lip Balms samt Naturally Ageless linjen.

Kolla in så fint det är på NK i Stockholm:

Vill även passa på att tacka all personal på NK som ställt upp på utbildningar om Burt´s Bees de senaste två veckorna. Det är ju så viktigt att de kan allt om våra produkter så de kan hjälpa er med vilka produkter som passar just er. Vill ni veta mer om Burt´s Bees klicka då här!

Sen måste jag berätta om en ny spännande grej som vi ska vara med i med just Burt´s Bees som heter Glossybox. Det är ett koncept som kommer från USA och som varit väldigt framgångsrikt. Konceptet går ut på att man för 139 kr/månad prenumererar på en ”glossybox”. Då får man hemskickat lite heta produkter att testa varje månad. Man kan sedan genom att poängsätta, bedöma produkterna och delta i marknadsundersökningar samla olika poäng som kund. Första boxen ska gå ut till 1000 tjejer runt om i landet. Då har vi ett par läpp produkter med där från Burt´s Bees och DuWop.

Ha det så bra allesmmans!

Kram

/Laila

 1. Ingrid skriver:

  Skriv din kommentar här!
  Hej Laila, tycker också att du har jättefin volym på ditt hår men även lockarna, så jag undrar helt enkelt vad du använder som gör dem? Jag har tittat på varmluftborste eller om en plattång går att använda till att göra sådana lockar? Är så dåligt bevandrad i detta så därför passar jag på att fråga eftersom du bjöd på så bra tips för volymen.
  Mvh ingrid.

 2. Linda skriver:

  Hej! Hudvårdsserien finns även på ”Kronans droghandel”, gamla Apoteket!

 3. Annika skriver:

  Hej,
  Jag lider själv också av torr hy och tidvis har det varit riktigt besvärligt. Har själv provat en massa apotekssalvor, men ingen har gett resultat. Nu har jag för några år sedan hittat ett litet lokalt företag som gör ekologiska krämer och de fungerar verkligen bra. Men under resans gång har jag även märkt på mig själv att det hjälper inte endast att behandla utvärtes utan att ett rikligt intag av kallpressade oljor, som oliv, ryps, linfrö, ytterligare förbättrar situationen för mig. Kan vara värt att pröva.

 4. Penny skriver:

  Hej hopp!

  Är en frekvent läsare av din blogg, men det har blivit ett litet hopp de senaste dagarna…

  Har gått tillbaks och läst dina inlägg…alltid lika kul!

  Blev oxå väldigt berörd av Hjälte-galan…tårarna trillade.
  Fantastiska insatser!
  Mark gör en kanoninsats som värd för galan.
  Kan tänka mig att vissa inte gillar den, för mycket USA liksom…men vi behöver en dos av det tycker jag!!

  Fullt upp med födelsedagsfiranden! 🙂
  Låter så trevligt alltihop…

  Jag är oxå en ”torris”…nu vintertid är det verkligen hopplöst, kliiiar!!

  Har upptäckt att Rock by Sweden smycken säljs nära där jag bor (sydöstra Skåne) i Johanna Lind´s(?)…
  (sitter i tondöva juryn i ”Copycat singers”) butik.
  Där finns även massa andra roliga,fina saker!

  Snart é det jul!!!

  KRAM

 5. Tina skriver:

  Skriv din kommentar här!Hej! Kan du inte berätta lite om sommarpratarna? Ex hur du upplevde alla som personer. Lite om hur programmet är upplagt. Kram:Tina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..