Sommarpratarna…

Har precis suttit framför tv:n och tittat på programmet Sommarpratarna på SVT. Det är ett program som spelades in i slutet av augusti nu i år med gäster där vi alla någon gång varit sommarpratare i radio. Och som ni vet så umgås man fem stycken sommarpratare med varandra en dag och under en middag och lyssnar på stycken ur varandras sommarprat och pratar om olika ämnen som tagits upp. Vi var ju en väldigt blandad samling människor, en skådespelare, en författare, en prima ballerina och en höjdhoppsstjärna och så lilla jag. Jag hade aldrig träffat några av de andra tidigare och det var ett väldigt intressant möte. För jag tror heller inte att jag hade träffat dessa personer annars heller om det inte varit för det här programmet då vi som sagt alla var väldigt olika personer och sysslade med så helt olika saker.

Jag hade jättetrevligt och det var väldigt intressant att vara med och prata med de andra. Här nedan kan ni se programmet igen om ni inte sett det.

 

Klicka här för att se klippet på webben

När vi spelade in det avsnittet så var jag 7,5 månad långt gången med Kit i magen. Och när jag ser på programmet så tycker jag att magen ser otroligt stor ut. Det var lite kul att se. Men det sjuka är att den skulle ju hinna bli ännu större innan han kom ut. Tänk så fort man glömmer också alla redan.

Imorgon är det julavslutning i Liams skola sedan börjar hans jullov. Ska bli skönt att ha lite jullov och supermysigt tycker jag att ha båda mina pojkar här hemma.

Ha det så bra allesammans!
Kram

/Laila

 

 1. maja skriver:

  jah kollade på det och det var väldigt bra brukar inte kolla på det men allt som du är med i måste man ju se<3333

 2. Roligt att se! Ännu en påminnelse varför jag ser upp till dig! Du är en stor förebild… Hoppas du har en god jul! Kram. 🙂

 3. Karin skriver:

  Hej Laila! Starkt att prata om dina upplevelser kring din uppväxt och din mammas sjukdom. Lade märke till att du har en annan dialekt än när du medverkar i Idol..hihi :-). GOD JUL!!!!

 4. Filippa skriver:

  Hej! Du är min störsa idol! Min önska är att träffa, hoppas hela tiden att jag ska få träffa dej!
  Älskar dej Laila <3

 5. A C skriver:

  Såg programmet nu. Det sa lite aha! nu förstår jag varför jag gillar dig genom Tv-rutan….vi har genomgått samma fas i livet med en sjuk och bortgången Mamma.
  Men detta har gjort mig att vad som än händer känner jag glädje och lycka. Det var hennes kärlek..
  Oj vad djupt det blev..
  God Jul och ha de gott’

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..