Julstress….

Idag hade vi lunch med alla på Rock by Sweden. Jag, Lili, Linda och Yamilla. Vi åt lunch på ett ställe som heter Griffins Steakhouse. Väldigt god mat där, att rekommendera måste jag säga. Ingen av oss var sugen på traditionell julmat så det passade så bra. Det var mysigt med en liten avslutning på året innan alla tar lite ledigt med nära och kära.

Jag, Lili, Linda och Yamilla....

Steakhouse i alla ära med allt gott kött, jag tog ändå en löjromstoast till förrätt. Det är så ljuvligt gott, och när det står på menyn varför inte välja det då när jag älskar det så mycket! 🙂

Mmmmmmm.....

 

Efter lunchen var det dags för mig att ge mig in i årets julklappshandel. Hur mycket jag än tänker att jag ska vara ute i god tid innan varje jul och handla julklappar så blir det ALDRIG så. Jag har inte den genen i mig helt enkelt. Det låter så otroligt skönt när man hör folk prata om redan i början av december att deras julklappar är klara och att de även en vecka innan jul handlat det mesta av julmaten osv. Finns ni alla duktiga människor på riktigt eller säger ni bara så?

Det spelar nog ingen roll, jag kommer nog aldrig att vara den personen men det låter underbart när man hör andra som är så.

Men det verkar också som att det är väldigt många precis som jag som är ute i sista minuten med julhandlandet för jag var på stan och handlade idag. Mycket folk kan jag säga. Så jag kände mig verkligen inte ensam. På sätt och vis är det rätt skönt att det inte är så kallt som det var förra året vid den här tiden för nu när man gick runt och trängdes i alla butiker så slapp man att trängas med massa decimetertjocka dunjackor också. Men nu hade folk lite tunnare jackor och det minskade ju trängseln avsevärt inne i affärerna och jag tror också att det bidrog till ett lite trevligare humör på de flesta.

Fick tag på det mesta jag skulle ha, men har lite smått kvar att fixa imorgon.

Hur har det gått för er och era julförberedelser? Är ni som jag ute i sista minuten och stressar eller är ni  duktiga och har det mesta gjort och bara njuter just nu? 🙂

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

 

 1. Jag köper några av mina julklappar i början av November December, men den senaste blev i går (23) hihi;)
  Iallafall jag vet att ni kommer få en toppen jul!!!!!!:D
  Många jul kramar Emelie 13år!!!!!

 2. Selma skriver:

  haha samma sak här, jag och Cicci var i stan i onsdags och köpte de sista julklapparna, eller jag iallafall 🙂 Det var verkligen FULLT med folk!! Alla julhandladar i sista minut haha 😉 Hoppas du får en underbar jul! Kram på dig <3

 3. FRUGAN skriver:

  Jag sprang också på stan idag i sista minuten med ALLA ANDRA, kändes det som! =)
  Hoppas att ni får en bra jul, inte stressat för mycket och att lilleman får en trevlig första jul! =)
  Du är bäst, Laila. Sånn stor förebild för mig, tack för i år! =)

  GODJUL önskar jag er ALLA

  ”Frugan”

 4. Penny skriver:

  Jag är precis som du!!!
  Stress,stress…
  men så é det väl för oss som funkar bäst under press!!
  😉
  Jag brukar sitta till 2 el. 3 på natten den 23:e varje år och slå in klapparna…men i år har jag tagit ledigt idag den 23:e och satt uppe natten som gick istället!
  Vi ska faktiskt satsa på Bingolottos uppesittarkväll…
  våra pojkar på 9 o 12 tycker det ska bli skoj!! 🙂

  Önskar dig och dina nära o kära en riktigt God Jul o ett Gott Nytt År!!!

  Kraaam

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..