En riktigt God Jul!

Jag vill önska er alla en riktigt God Jul! Hoppas att ni har haft en härlig julafton och att den blivit precis som ni har önskat er att den skulle. Min har varit precis så lugn och skön som jag ville och vi har haft det väldigt mysigt här hemma. Niclas, jag, Tim, Liam och Kit. Sedan har vi fått ytterligare lite besök senare på kvällen.

Av Tims mamma Mia fick Kit en jättefin och rolig jullapp. En babybok. Läs själva så förstår ni:

Visst var den underbar! Ska ha högläsning VARJE DAG för Kit. He, he!

Vill passa på att tacka alla ni som skickat härlig God Jul hälsningar. Och jag vill önska er alla tillbaka och alla ni andra som läser bloggen också. En riktigt God Jul och fortsatta härliga juldagar.

Så kram!
/Laila

 1. Ingela skriver:

  Skriv din kommentar här!
  Härligt ni verkar ha haft det, har haft mina föräldrar hos mig denna jul så vi har firat på 3, så mysigt o lungt, god mat, kalle anka o sen julklappsutdelning så klart….
  Ha en fortsatt bra julhelg!! Kram

 2. Sus skriver:

  Tack Laila 🙂 det har varit en underbar jul. Blev väldigt överraskad på julafton 🙂 När jag öppnade några paket, blev jag så glad att jag fick tårar i ögonen … min systers kille fick också tårar, när han såg att jag hade tårar … många känslor i omlopp en julaftonskväll 🙂 i paketen låg örhänge och ett halsband ur din kollektion, så lycklig jag blev. Det bör nämnas att jag kvällen till ära glömt ta på mig smycken, vilket inte hänt nångång tidigare.Men som syrran sa, det var visst en mening med det :)) ps.Min syster ville överraska mig mer, med en personlig hälsning från dig och skickade en förfrågan till dig på en sida på facebook …. Så gulligt av henne 🙂 men jag undrar om det verkligen var din facebooksida?? men vem vet, den kanske kommer i efterhand 😉 …. Klippboken Kit fick verkar vara toppen, bäst lära dem från början vad man ska sikta efter .. hihi 🙂 Ser på fotot av dig där du står utan smycken och minns min egen julaftonskväll 🙂 måste bara säga att det är en Jätte fin bild på dig.

  Skål och God fortsättnig / Kram Sus

 3. FRUGAN skriver:

  Haha vilken härlig pekbok!
  Här har julen varit väldigt lugn och skön i år, jag har redan städat bort julen och väntar på nya året =)
  Har även börjat nyårsöftet redan nu och kör en STRIKT diet, ligger lite före i år! =)

  Ha det gott!

 4. Maja skriver:

  God jul finate laila

  pst vilken cool bok Kit fick

 5. goodie skriver:

  Dricker Du verkligen när du ammar (hänsynslöst)!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..