Fint besök!

I eftermiddags fick vi finfint och sällsynt besök. Min yngsta bror Joakim kom upp från Småland och han ska fira nyår med oss. Så himla kul då vi träffas så sällan. Det var ju också första gången han träffade Kit då han inte haft möjlighet att komma upp förrän nu sedan han föddes. Så nu har Kit fått hälsa på och bekanta sig med alla sina släktingar. Men jag säger då det. Det märks att jag är omgiven av bara män i detta huset.

För lillebror hann  inte mycket mer än kliva in genom dörren och hälsat på Kit förrän Liam och Niclas skulle visa honom ett nytt tv-spel. Och vips så försvann de in i Liams rum alla tre och där har de sedan suttit och spelat tillsammans hela kvällen. Kul! 🙂

Kanske inte så kul för mig, men desto roligare för Liam att ha en morbror och en extrapappa som älskar att sitta och spela tv-spel med honom.

Ha det så bra allesammans!
Kram

/Laila

 1. Carro skriver:

  Funkar inte bloggen som dina vänner har?(med hotellet) kommer inte in där. Roligt för er att din bror kunde komma upp. Är han singel 😉 hehe

 2. Tanja skriver:

  Vad roligt med finfint besök!! Ja,vad roligt för Liam, som har många stora killar i familjen att ha roligt med!! Får bli lite Girlpower next time!! Gott Nytt År På Er Alla!! Kram!!

 3. FRUGAN skriver:

  haha det där känner jag igen, min make och bonusson kan sitta i timmar och spela, det är inte lätt att få kontakt med dem då… tur som så händer inte det dagligen (då skulle jag nog bli gaaalen)!!

  Tack för en fin fin blogg och jag önskar er ett fint nyårsfirande!

  Kram

 4. Tanja skriver:

  Vad trevligt,med finfint besök!! Ja,vad roligt för Liam, som har många stora killar i familjen att ha roligt med!! Får bli lite Girlpower next time,ha ha!! Ha det så bra nu,Gott Nytt År På Er Alla!! Kram.

 5. Roligt för er ju att din bror kom…okej sen försvann de in på Liams rum,men de kommer ut om inte förr så när de är hungriga och bror din älskar dig oxså det är det viktigaste,Ha en fin dag imorrn och Gott Nytt År till dig och dina,Skånekramar till er alla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..