Syskonmiddag!

Idag kom alla mina syskon hit då vår lillebror Joakim är på besök över helgen. Det är ju som sagt så sällan vi får träffa vår yngsta bror som är den enda av oss syskon som inte bor i Stockholm. Och då vi är lite utspridda på olika kalas på nyårsafton så passade vi på att äta middag här hemma hos oss. Niclas gjorde sitt folieknyte som jag skrivit om tidigare med chili, fisk, potatis och lite annat smått och gott. Mumsigt och så enkelt.

Här är vi alla syskonen. Det går ju livat till vid matbordet nu när vi ses, rätt råa men hjärtliga skämt och hög ljudnivå. Så underbart! Men det var nog inte lika kul när vi vår små, då var det rätt okontrollerat och gick väldigt vilt till som ni kanske förstår. He, he!

En jätterolig sak som vi ibland för när vi träffas allihopa är att göra tusenfotingen. Den som är starkast börjar med att ställa sig, sen fyller man på med varandra. Sedan när alla har ställt sig och står med händerna ner i marken så lyfter man upp benen på den bakom. På så sätt har alla händerna i men bara den som är längst bak har i fötterna också. Sedan är det dags att försöka gå- HÖGER -VÄNSTER- HÖGER- sen kom vi inte mycket längre förrän vi ramlade ihop. Väldigt kul var det!

NU ska jag ge er ett hett tips inför nyår. Affärerna är öppna imorgon så det finns tid att shoppa. Det finns nämligen ett mirakelplagg som jag inte vill vara utan just nu efter att nyligen ha fött barn då man har lite mage kvar och lite löööövehandles. 🙂 För har man en åtsittande klänning så är det ju inte så kul när det blir valkar. Men med ett par underkläder som heter SPANKS så är detta löst. Det är en trikå som man tar på sig antingen som en underklänning eller som ett par cykelbyxor som går upp till under bysten. Inte särskilt sexigt men med klänningen sedan på så ser man fantastisk ut. Lite jobbigt att kränga på dig, men efter lite pustande och frustande så känns det som man fått en helt ny figur. Ett mirakel!

Vad jag vet är att det ska finnas på NK i Stockholm och Göteborg. Så har du ätit lite för mycket julmat och känner dig obekväm i din nyårsblåsa så ska du definitivt investera ett sådant här plagg. Det är mitt hemliga tips för att snabbt bli fin och känna sig fin när man ska på fest.

Här har ni dessa otroligt sexiga cykelbyxliknande underkläder som lyfter rumpa, håller in mage, slätar ut bilringarna och då den går upp till BH-kanten så blir det ingen valk där heller. 🙂

Denna ser i alla fall lite snyggare ut på än den förra, men jobbar kanske då inte lika mycket med rumpan, mer magen och passar perfekt till en kort åtsittande klänning. Ja, nu har jag avslöjat hur fin jag är under mina festklänningar. He, he!

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

 

 1. Penny skriver:

  Inget är viktigare än familjen…så underbart att ni fick möjlighet träffas och umgås tillsammans!!
  En söt syskonskara…ta väl hand om varandra!!!

  Kram

 2. Finns även på butik Vivi och Victoria i uppsala!!!!!

 3. Carina skriver:

  Härligt med stor syskonskara! Du är för härlig Laila! Ett Gott Nytt 2012 till dig och de dina. Kram

 4. Ja dom är otroligt bra efter graviditeten, finns även ett par såna på Rusta som gör under och inte alls är lika dyra 😉
  Gott nytt år! Alvin & mamma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..