Sitter i taxin!

Sitter i taxin på väg till en tv-inspelning. Tyvärr kan jag inte berätta vad det är ännu eftersom det fortfarande är hemligt, men kul ska det bli! Jag förundras verkligen över vädret, hur länge ska det hålla på så här? Jag vill ha vår, brunbrända ben, folk som sitter på uteserveringarna och dricker ett glas vin.

Apropå glas, några av er undrade vart vi köpte våra glas, ni kan gå in på www.snacksbolaget.se och titta dom har hur mycket fantastiska saker som helst, bra priser har dom med, man betalar runt 40 kr för ett glas! 

20120420-094214.jpg

20120420-094233.jpg

Vi hörs snart igen

kram L

 

 

 1. Älskade din lilla film om paris som kom på 4an tidigare idag! du var kanon 🙂 fick dessutom en liten glimt då dessutom av vackra paris! take care!

 2. daisy skriver:

  haha du fick mig just att känna mig väldigt blåst.. jag jobbar som trafikledare och vi kör en del åt snacksbolaget, eftersom det är en standardbokning vi har så behöver jag dock aldrig ha kontakt med kunden. Nu till de roliga… Jag trodde de va chips å annat snacks vi levererade, men så fel man kan ha. haha.

 3. Anna skriver:

  Skriv din kommentar här!
  Vi har även glasen på Cervera, där jag jobbar;-) Nästa torsdag är det Kundklubbsdag och alla som är/blir medlemmar har 20% på ett köp.
  Anna

 4. Lotta skriver:

  varför är det alltid så hemligt med alla tv-inspelningar och plåtningar ? Det spelar väl ingen roll om folk vet, då finns det ju mer att se fram emot. Jag förstår att ni skriver på papper där ni går med på att inte säga något men jag bara undrar varför det är så?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..