Besök!

Fick oväntat besök idag! Pernilla med barnen och så svärmor. Så det var bara att slänga på lite kaffe och rota fram lite kakor i skafferiet. Jag kan säga att det såg ut som en bomb slagit ner här hemma! Jag slängde mig i all hast över disken för att det skulle se lite trevligare ut men det fick jag inte för söta Bianca. -Jag älskar att städa, sa hon och puttade bort mig från köket och satte igång att diska. Ja, vad säger man förutom: Tack och du är välkommen att komma hit och diska när som helst! 🙂

Gulligt!

 

20120421-193712.jpg


För övrigt så tyckte jag att Pernilla och Anton gjorde jättebra ifrån sig igår på Lets Dance, tror att Niclas borde förbereda sig på att få äta upp det han lovat, att tatuera in ”Pernilla äger mig” om hon kommer längre i Lets Dance än han själv gjorde, hm….. vi får se 🙂

Kram

/Laila

 

 

 

  1. Linnea skriver:

    Vad snällt av Bianca!:)

  2. Julia skriver:

    Trevligt besök underbara människor omkring dig härligt! Heja pilla du e super i lets dance 🙂

  3. Myskaffe blev det ju,jag hejar på Pernilla och längtar efter att se Niclas nya tatuering,Ha ha Kram

  4. anna skriver:

    Hmm.. När Pernilla bloggade om detta var hennes pappa också med..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..