Middag!

Godmorgon mina underbara läsare! Ligger här i sängen och morgnar mig, har precis satt på vatten i badkaret och ska ta med Kit på ett morgon bad och mysa lite. Jag måste berätta en rolig sak, igår kom Pt Anders förbi på middag, Nicklas hade gjort en smaskig pasta vilket Anders tyckte var super gott. Tyvärr så blev inte Anders mätt efter att ha slevat i sig sin pasta och undrade om vi hade något annat! Niclas och Anders är ju gamla barndomsvänner så Anders känner sig inte ett dugg hämmad över att gå och rota i kylskåp och skåp på jakt efter något gott, det har han ju gjort sedan han var liten hemma hos Niclas! tillslut så hittar han Kits lasagne som han slänger i stekpannan river lite parmesan ost på kryddar lite extra med vitlök,salt,peppar. Jag vet inte om jag personligen
skulle vilja äta det men Anders såg ut att vara nöjd med sin barnmat och ett glas rött vin till! Kram

20120422-081312.jpg

20120422-081329.jpg

20120422-081340.jpg

20120422-081356.jpg

 1. Hej Laila! Måste bara säga att barn mat är svin gott! Haha
  Men lite extra salt och peppar smakar det precis likadant som ”våran” om den hade varit passerad!

  Men nu när jag tänkte efter kan de vara att jag vänjt mig, jobbar på ett sjukhus och då kan de hända att de slinker ner lite mat 😛 och den är ju inte de minsta salt eller kryddad plus att den är passerdad 😉

  Du borde testa de någongång 😀 Kram

 2. Haha sköön!! Selmaa kolla va snygg han är och fint leende också ju 😀 omaaay normal e jag..men han är ju det hehee 🙂 är han gift eller? hahhaha skoja. kram Fina Laila<3

 3. Hanna skriver:

  Haha, rolig han är!

 4. haha, hade ni inget annat hemma??
  läs mitt blogginlägg om kärringar i trafiken!

 5. Erika skriver:

  Hej Laila!
  Nej, jag vet inte heller om jag ätit burkmat, även med lite krydda på..! Tack för en kul blogg!

  Välkommen att titta på vår nya blogg:
  http://www.kalkdaily.com

  Jag och Anna skriver om vårat älsklingsintresse mode, barn och livet i allmänhet.

  Kram från Erika

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..