Hos systeryster!

Är just nu hos min syster och håller henne lite sällskap då hon idag är en vecka över tiden. Det är ju rätt tråkigt att bara gå där hemma och vänta. Jag har försökt få henne nu att springa upp och ner för trappan för att försöka sätta igång det den vägen, som en riktig personlig tränare. Vi får väl se om det ger resultat. Sen vilade vi oss på altanen en stund på eftermiddagen då solen tittade fram. Det var verkligen skönt med lite sol, det har varit alldeles för kallt och molnigt den sista tiden. Det blev faktiskt riktigt varmt där i solen, så skönt!

Passade på att lämna min present som jag köpte häromdagen till lillen i magen. Visst var det söta grejer! Så smått, man glömmer väldigt fort hur små de är när de är nyfödda. Så mysigt!

Ha det bra!

Kram

/Laila

 

 1. Vad härligt det ser ut! 🙂 aw. Vad söta kläder du hade köpt också!! kraam<3

 2. Skriv din kommentar här! Hej Laila!
  Ser skönt ut i solen! Tänk på att vårens sol är stark! Ha det fortsatt skönt inför sommaren.

 3. Åsa skriver:

  Jag rekomendrar äppelpaj. Funkade klockrent för mig och min kompis när vi väntade våra små 99. Vi åt av samma paj och fick barn dagen efter med 3,5 timmes mellanrum….. Så äppelpaj är grejen enl mig 😉

 4. Mimmi skriver:

  Hinnsvepning is da shit! =) Be din syster ringa sin barnmorska och boka tid för det.

 5. Erica skriver:

  Hej Laila!
  Jag är en av dina nya läsare så gick igenom några inlägg bakåt och såg att du hade gått ner i vikt. Måste säga att jag är impad av din viktnedgång på så kort tid. Jag undrar om du har några speciella tips på någon metod som ger resultat fort. Jag vet ju att jag bör hålla mig borta från allt var socker och kolhydrater heter men jag är en sån jäkla gottegris så om de finns någon metod som ”tillåter” att man unnar sig ibland så testar jag gärna den;)
  Bra blogg föresten:)
  Take care!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..