Martinas..

Har precis varit på Martinas barnsjukhus för att ge Kit sin andra dos vaccinering. Kit tyckte inte alls det var roligt att ta spruta men efter en stunds gråtande och lite tröstande så var det bra igen!

Precis när jag är redo att gå så spänner Martina sina ögon i mig och undrar om det inte dax för mig att ta min fästningspruta? -Eh… Ja..kanske nästa gång får jag ur mig. -Å nej, nu kör vi sa Martina och tog tag i mig och drog med mig till vaccinations avdelningen! Kände mig som ett barn där jag satt bland alla leksaker och med ekorren från Ice Age stirrandes på mig från luften. Ett AJ sen var det klart och Kit och jag fick åka hem! Skönt att ha det överstökat inför sommaren.

20120426-151409.jpg

20120426-151427.jpg

Nu måste jag börja förbereda mig inför blogg träffen det ska bli riktigt kul!

Kram hörs snart igen!

 

  1. Vaccinera Kit är väl klart du skall göra,men varför tar du en fästin-spruta?

  2. Sussi skriver:

    Lotta: Har DU läst på om de sjukdomar som fortfarande kan drabba barn som inte vaccineras?

  3. Lotta skriver:

    Har du läst på om vaccin innan du gav det till ditt lilla barn? Bara en undran…själv skulle jag inte komma i närheten av vaccin ens om jag blev hotad. Kemikalier som skadar våra kroppar, lagras i vävnad. Förstör vårt naturliga immunförsvar. Orsak till autism och andra autoimmuna sjukdommar, ingen tvekan på kopplingen där. Det är skrämmande hur mkt folk inte vet och inte väljer att ta reda på.

  4. sara skriver:

    Skriv din kommentar här! å, jag måste också komma iväg och ta min fästing spruta..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..