Äntligen!

Äntligen är han här!

Lilla söta ”lillebror” som han för tillfället kallas. Jag är så glad och lycklig att för första gången fått bli moster, trodde inte att det skulle kännas så starkt som det gör. När Linda ringde och berättade att han äntligen hade kommit så kunde jag inte hålla tårarna tillbaka, min första tanke gick till våran mamma. Jag önskar så att hon hade fått vara med om den här dagen både för sin egen skull men även för min duktiga systers skull. Självklart så slängde vi oss i bilen med en gång för att välkomna det nya tillskottet till världens knasigaste familj som redan älskar honom såååå!

Grattis min älskade syster till världens sötaste lilla boxare!

20120427-192919.jpg

 1. Grattis, själv blev jag faster i fredags till en underbart söt liten pojke =) Märkligt hur stolt man kan bli!

 2. Lotte skriver:

  Vilken underbarbild på er. Jag är säker på att er mamma tittar stolt på er!

 3. Anna skriver:

  Ahh!! Stort Grattis till dig.. Jag är moster till två. Vilket lyckorus när dessa små människor kom fram.. Lika lycklig som att få eget barn och det gör inte ont 😉 Kram Laila

 4. Lotta skriver:

  Visst är det häftigt att vara moster! Håller med Lena – mina systrars barn är nästan som mina…

 5. Åhh vad roligt. Blir verkligen rörd när jag läser, Linda kommer bli en sån bra mamma och du den bästa mostern såklart. Är riktigt glad för hennes och eran skull. Grattis till den underbart söta lilla killen Linda. Skönt att se att dem mår bra och allt gått bra. Mys riktigt mycket nu och lycka till med allt.

  All kärlek och många kramar till dig fina Laila <3
  / En trogen läsare !!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..