Lakritspuck!

Hurra Lakritspucken är tillbaka!!!! Jag bara älskade lakrits puck som liten, så självklart var jag tvungen att köpa en och prova om den var lika god som jag mindes att den var. En tugga tog mig tillbaka till tiden då man gick i lappade jeans med permanentat hår och körde moped. Jag vet inte om ni har någon glass som väcker några gamla minnen i så fall får ni gärna dela med er av dom!

Förutom att jag upptäckte lakritspucken så har vi alla haft en superdag, massagen var fantastiskt skön och när vi kom hem så ville Liam spela Monopol.

Självklart så gaddade Liam och Niclas ihop sig och såg till att köpa upp alla dom dyraste gatorna för att sen få ut mig vilket gick väldigt fort!

20120429-223524.jpg

Nä nu är det läggdags

Kram Laila

 

 

 1. ÄLSKAR LAKRITSPUCKEN(!) Ska frossa i dem i Sverige i sommar! Tack för tipset!! ICA Lakritssås är nu också noterad tack vare andra fina bloggläsare! 😉

 2. Eva S skriver:

  Älskar allt med Lakrits helst salt du har väl smakat Marabou Black underbart gott. MEn en sak till det är härligt att se att du också gottar till det ibland jag menar med den figuren tror man inte det. Prova även nya Plopp Hallon med hallongelebitar och vit choklad inuti himmelskt gott Kram och ha en mysig Valborg och Första Maj Kram

 3. jag äter allt med lakrits i och lakritspucken är godaste glassen enl. mig,Skånekram

 4. Lakritspucken är en favorit. Men minns också en goding till,Minty,på 80talet tror jag!Gillar din blogg!Kram,Mia

 5. anki skriver:

  Skriv din kommentar här!
  Hej

  Jag säger som Karin….du måste köpa Hard topping/lakris och köp mtill den en Gooood vaniljglass.
  Det är bara såååå gott.
  Toppingen finns även i andra smaker.
  Ps ståll den ej i kyl bara (toppingen altså.
  Det gjorde jag första gången, o jag kunde slått ihjäl en Oxe med flaskan…..fniss fniss…..

  Anki i Uddevalla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..