Årets första grillning!

Nu har vi avklarat årets första grillning, det var super gott. Niclas har redan plockat fram våra utemöbler, så jag hoppas att det inte blir mer snö nu. Eller vad tror ni!? 🙂

20120430-222735.jpg

20120430-222802.jpg

20120430-222817.jpg

20120430-222952.jpg

 

Pernilla kom förbi och gjorde en riktig ”Dramaten entré”! God mat gott vin och två galna syskon var på menyn, sen bar det av till majbrasan. Kit var alldeles tyst när han såg elden, han bara stirrade!

20120430-223044.jpg

 

Måste berätta om Pernillas bil. Hon har en Guccibil!!! Så kuuul! Jag var tvungen att ta kort på den. Jag har aldrig sett en Guccibil förut! Men är det någon som borde ha en sån så är det Pernilla, hon älskar Gucci, har ju även Guccitapeter i sin garderob. 🙂 

20120430-223125.jpg

20120430-223209.jpg

Kul kväll har det varit! Hoppas ni haft det med!

Kram

/Laila

 

 

 1. Kikade på Pernillas blogg från eran kväll ihop — man Gud va snygg du var på dom bilderna, det bara strålade om dej.

 2. Ser ut som ni hade en lite trevligare eld än den jag var vi, ingenting brann det och det sluta med att gick jag hem efter 40 minuter, haha 🙂

 3. Mer snö kommer det nog inte men regn och ser inget tak så tåler de möblerna regn? Gott med mat från utegrillen,Valborgeld heter det ju bestämde N tidigare ju,Skånekram

 4. Ser dig just nu på Nyhetsmorgon. Kul för dig att du fått se en del av verkligheten i världen. Ett tips, ta på dig dina mörka solglasögon och återgå till att spela diva så kommer du nog snart över dina inre bilder av verkligheten. /Kram

 5. Maria skriver:

  Hej Laila!
  Jag brukar normalt sätt inte be kändisar om hjälp men nu gör jag det för att jag vet att du har ett hjärta av guld.
  Jag har startat en egen insamling till Barncancerfonden och jag skulle behöva lite hjälp med att få fart på den.
  Jag har själv aldrig haft cancer och har inga barn med cancer, men jag bryr mig, och det är det som min insamling heter – Jag bryr mig.
  Jag vore jättetacksam om du ville lägga upp min insamling i ett blogginlägg eller sprida den på någe sätt. Dom sjuka barnen behöver bidrag och jag vet inga som är så generösa och godhjärtade som ni i kändiseliten =)
  Länken till min insamling är http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Jag-bryr-mig/
  tack på förhand!
  Kram M

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..