Hemma!

Åh, vilket härligt väder! Har precis kommit hem från Unicef och Expressens insamling på Sergelstorg. Det var riktigt kul, Danni sjöng på scenen och vi andra gick och sålde nyckelringar så att vi fick ihop lite pengar till Unicef!

20120430-170716.jpg

20120430-170732.jpg

20120430-170803.jpg

20120430-170927.jpg

Och dessa snälla människor från Tele2 köpte massa nyckelringar från mig. Tack för det, roligt när folk köpte mer än en nyckelring.

Efter det åkte jag och tränade med PT-Anders och jag kan säga att jag nu har nått mitt mål! Jag väger det jag gjorde innan jag blev gravid 53 kilo, hurra! JAG ÄR KLAR!! Jag har ju lovat att ni ska få se före och efter bilder och det kommer, jag håller nämligen på med ett spännande projekt som jag kan berätta om den 8 maj när allt är helt klart, så håll ut en vecka till så ska jag berätta!

20120430-171108.jpg

Ikväll blir det majbrasa och säsongens första ute grillning!

Kram

 1. Bra, jobbat, jag är imponerad! Själv har jag tre kilo jag vill gå ned men det är så svårt! Kram och grattis!

 2. sara skriver:

  Åh vad duktig du är! För mig går det åt skogen och jag får snart köra svältmetoden för att det ska ge resultat!

 3. Marie skriver:

  Grattis Laila, vad snygg och duktig du är!
  Jag hade som vanligt en tanke efter nyår att komma iform, i år efter 2 hyfsat täta graviditeter, men nu i takt med att jag slutat amma har mitt sockerrör varit i topp och jag har dessvärre inte kunnat stå emot. Har heller inte kommit iväg till ngt gym, vilket jag borde eftersom jag har ett gymkort som tickar pengar…
  Hoppas ni får en mysig kväll! Vår grillning blev lyckad:)
  Kram Marie

 4. Grattis snygging till ditt mål.Jag gick i mål för ca. en månad sedan med en viktnedgång på 40 kg.Jag är så NÖJD med mig själv och herregud så roligt det är att köpa nya kläder.Jag njuter verkligen även om det varit tufft ibland men det har det varit värt.Ha en fortsatt underbar Valborg.Kram kram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..