Tvättboll?

Jag fattar inte varför jag trilskas med att använda en tvättboll eller tvättkopp eller vad det nu heter. Man får ju alltid leta som en galning efter den! Den ligger oftast längst ner i ett påslakan. Detta var minsann den sista tvätten med bollen sen är det jag som går och handlar vanligt tvättmedel som man inte behöver någon boll till!

Måste berätta att Kit har fått ärva en Woody docka av Liam som han är helt besatt av, han fullkomligt älskar denna dockan! Han kan sitta och titta, peta och prata babysnack med Woody i en timma!

Så nu ska jag äta frukost medan Kit snackar med Woody! 🙂

Idag ska jag vara på Sergels torg kl 11 med Unicef, om ni har vägarna förbi kom och säg hej, det är alltid lika kul att träffa er läsare!

Kram L

20120430-081205.jpg

20120430-081219.jpg

 1. ååhh vilken fin bild på Kit!!:)

 2. Lena skriver:

  Tänk att få ta en gosmul i bebisnacken! Vilken sötnös!
  Jag har fått en ny idol vid 40 års ålder 🙂 Laila så inspirerande och klok människa.Tack!

 3. Häll tvättmedlet i facket för huvudtvätt. Det går lika bra. ända gången jag använder bollen är om jag tvättar men lite Vanish..Hålla på med bollen har jag gett upp för läääänge sen..

 4. Mie skriver:

  Häller alltid det flytande tvättmedlet direkt i tvättmedelsfacket – funkar lika bra. 🙂 Grattis nyblivna mostern!

 5. Theres skriver:

  Älskar woody dockan. kommer du möjligvis ihåg vart ni köpte den och om den finns kvar. har en dotter som älskar allt som har med woody att göra. hade blivit pricken över iet att få lämna över en sådan liten ljuvel till henne.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..