22 juli!

Den 22 juli är en väldigt speciell dag för mig! Självklart så går mina tankar till alla familjer som förlorade sina barn, syskon och kusiner på Utöya i Norge, och jag känner verkligen en stor sorg för deras skull att inte få ha sina nära och kära kvar i livet.
Men den 22 juli 2003 åkte jag in till danderyds sjukhus kl 0500 med värkar, och två timmar senare kl 0700 föddes min sötnos Liam!

20120722-124511.jpg

Här sitter vi jag och Liams pappa Mason, kl 0800 en timma efter att Liam kommit ut. Jag kommer ihåg att jag var så hungrig ( fick nog en liten knäpp) att jag prompt skulle direkt till matsalen för att äta..

20120722-124907.jpg

Här har vi precis kommit hem, Linda, jag och Mason. Linda som då jobbade på danderyds sjukhus var med på förlossningen och hjälpte till, kändes super eftersom hon verkligen känner mig utan och innan så jag behövde knappt säga någonting utan bara fokusera på att få ut sötnosen. Idag blir han stora coola killen och fyller 9 år. Grattis mammas älskling!

20120722-125735.jpg

 1. Sofia skriver:

  Grattis till Liam på födelsedagen!

 2. bella skriver:

  GRATTIS LIAM!
  Herregud vad snygga han är, han kommer krossa många hjärtan haha!

 3. Julia skriver:

  Grattis söta killen 🙂

 4. Grattis i efterskott till söta Liam! 🙂 kram<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..