Sovmorgon!

20120722-084150.jpg

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg här på morgonen. Det är strålande sol och Kit är på superhumör. Vi gick upp och skulle äta frukost men då sa min söta man. Vet du vad, ta lite sovmorgon vettja, jag tar Kit. Så nu ligger jag i sängen igen och gissa om jag ska sova!! Så skönt att bara få vara lite ego. Det är svårt att få till det här med lite sovmorgon när jag har en man som jobbar på lugnafavoriter, och som åker hemmifrån kl 5 på morgonen. Men idag är han hemma och jag ska soooova! Kram L

 1. Anki skriver:

  Hoppas att du fick en skön stund till i sängen! Så gulligt av Niclas att låta dig få vila lite till trots att han ofta har tidiga morgnar..
  Kram från Skåneland

 2. Du har verkligen en kanon bra man på alla sätt & vis! Så härligt att höra <3
  När mina barn var små så tog vi alltid varsin sovmorgon på helgen, funka jättebra!
  Kram till er båda

 3. Så fint sagt av honom, det kallar jag kärlek! När våra idag vuxna barn var små, gick ofta min man upp när de vaknade. De fick sin välling, lekte och hade det bra med sin pappa. När jag sen vaknade utvilad och glad, fick pappan gå och lägga sig en stund. Att vila är A och O för allas bästa 🙂
  Ha en skön söndag!
  Kram

 4. Fian skriver:

  Sov sött en stund till 🙂
  Love F

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..