Trött??

Tror ni att jag kunde sova när jag väl fick chansen?? Näää, jag kastade mig av och an och tänkte på allt jag måste göra senare idag. Varför är det så? När man väl ligger där och inte behöver göra annat än sova och slappna av så börjar hjärnan att gå på högvarv. Jag gick upp iallafall, Niclas hade varit duktig och målat golvet på vår lilla balkong.

20120722-102647.jpg

Det blev ju super snyggt, innan var det träfärgat. Nu ska jag äta frukost i trägården!

20120722-102842.jpg

Hej så länge kram L

 1. Hej Laila, är lite nyfiken på om Niclas målade eller oljade golvet ? Kramz

 2. Anna skriver:

  Hej Laila! Tack för en bra blogg!
  Kan du inte skriva lite mer om hur det har varit med kit när ni har varit utomlands?
  Hur har ni exempelvis rengjort nappflaskorna?
  Några tips på vad han ska ta med sig?
  Ha de gott!
  Vänliga hälsingar Anna

 3. Nä men det är väl typiskt att du inte kunde sova när du väl fick. Fast jag inte har några barn som väcker mig så känner jag igen det,när man väl tänker -ååå imon få jag sova,nå vad hände då?! Jo man vaknar tidigt och kan inte somna om.
  Hoppas du få chansen snart igen och kan sova lite längre.

  Må så gott fina du
  Kramar fr Sandra i Jönköping

 4. anna skriver:

  Vilket ballt hus!! Kul och se det hur det ser ut från utsidan 🙂

 5. Du behövde nog inte sova…det räckte och slappa ett tag,Skånekram till dig och dina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..