Bygga vägg!

Hej på er, jag och Niclas har funderat på att bygga ett svart plank, heter det så? Iallafall så är tanken att träpanelen ska ligga vågrätt och vara ganska smala. Sen ska vi ha klängväxter som klättrar uppför planket eller vad det nu heter. Tusan jag kommer verkligen inte på ordet!! Greven som har byggt vår trappa kom hit idag för att mäta. Det som är skönt är att vi kommer att kunna bada utan att någon granne ser.

20120723-211659.jpg

Så här ser det ut idag, när vi är klara så kommer man inte att se det vita huset, och sen så kommer det att vara mycket lummigare med klängväxter på uteplatsen!

20120723-211840.jpg

Goa och glada Greven 🙂
Jag har en fråga till er bloggläsare, jag håller på med en sak som ska lanseras till hösten, tyvärr kan jag inte avslöja mer än så, men när jag väl får berätta så kommer ni att få veta först av alla,det lovar jag! Det jag behöver hjälp med är att få så många svar som jag bara kan på vad för slags hörsnäckor ni använder till telefonen.
Är det den här typen? Låt oss kalla den för Lur À!

20120723-212559.jpg

Eller den här typen? Lur B!

20120723-212718.jpg

Skulle verkligen bli jätteglad om så många som möjligt svarade, tack snälla Kram L

 1. Sandra skriver:

  Lur A, får inte lur B att sitta kvar i öronen.

 2. Hej Laila,

  Tack för en superbra blogg. Jag använder bara lur B.

  Kram,
  Johanna

 3. alice skriver:

  Skriv din kommentar här! Använder Lur B,får ont i öronen av A ;(

 4. Karin skriver:

  Lur A! Har aldrig lyckats få in Lur B-hörlurar ordentligt. Min kille säger att jag har för små hörselgångar, haha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..