Oj där försvann den dagen!

Har varit på fototagning för en tidning idag, varje gång som jag är på en fototagning så tänker jag att jag ska ta en massa foton men jag glömmer alltid att göra det 🙁 nu är jag hemma och ska ta hand om lillgrodan. Liam hälsar att han blev jätteglad för alla grattisar som han uttryckte sig och bad mig hälsa till alla och tacka. På lördag är det dax för mig att inta stolen på Nyhetsmorgon, det ska bli otroligt roligt och spännande, jag har ju aldrig varit programledare förut men någon gång ska väl vara den första. Det är bara att kasta sig ut, jag säger som jag brukar, vad är det värsta som kan hända? Det skulle väl vara att jag tappar ord eller säger fel eller kanske rent av druttar omkull, men det kan ju knappast bli lika pinsamt som när en av programledarna skulle säga, – vad sägs om lite kryptonit i fickan,men det blev, -vad sägs om lite kryptonit i fittan. Ja, det kan knappast bli värre, så med det i tankarna är jag lugn! Kram 😉 L

20120723-172232.jpg

 1. Så jäkla snygg du är! Och dina kläder också! Älskar din stil! Kraaam på dig Laila<3

 2. Anki skriver:

  Så härligt att du ska titta in våra hem på lördag ;o) Ser alltid på Godmorgon-programmet när jag äter frukost och 4ans är bara bäst så ett stort Lycka till i din nya roll!

  Kram från Skåneland

 3. Åh yes äntligen!!! Ska jag verkligen se på lördag! Saknar att man inte hör ditt Goa skratt i idol längre! You go snygga kvinna!!!

 4. Tanja skriver:

  Hej Laila! Vad roligt, då får man önska Lycka Till. Det kommer att gå jättebra 🙂 Grattis till Liam i efterskott,jättesöt kille!! Fina bilder på honom,även på lilla Kit. Kram

 5. Hej Laila

  Du har alltid så snygga t-shirts. Var hittar du dem? Tror att Malmö har en t-shirt torka hittar inget snyggt

  // Aleksandra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..