Kläder!

Några av er undrade vart jag har köpt min Nirvana T-shirt, min plånbok och mina bagy jeans. T-shirten är köpt på H&M, dom har jätte mycket roliga T-shirts och linnen just nu. Plånboken är från Karen Millen, och jeansen Gstar!
Och till Thomas ang killsmycken från rockbysweden så har vi inte jätte mycket men lite finns gå in på hemsidan genom att klicka på bilden med dödskallarna här bredvid. Sen finns ju rockbysweden ( rbs) i alla smycka butiker, om man vill känna och klämma lite, ibland kan det vara så att vissa butiker inte har allt som finns på hemsidan så det är alltid bäst att titta där först!

  1. Vad heter modellen på dina G star?!?

  2. Petra skriver:

    Berätta gärna också var du köpte dom snygga tightsen! 🙂

  3. kan du inte berätta var du köpt ankorna som ändrar färg min sedan länge vuxne bror sparar på badankor!!!(jag vet det måste blivit fel någon stans) Det vore så kul att presenta honom med dessa då de inte ingår i hans samling!!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..