Ooops, där blev det lite fel….

På söndag ska jag som sagt vara programledare för Nyhetsmorgon och jag tycker att det ska bli jättekul och ser verkligen fram emot det. Men som med alla andra saker man är ny på så tänker man ju så klart på att man vill att allt ska gå bra och att det inte ska hända nåt tokigt, att man säger fel eller hittar på nåt annat konstigt. Men som jag skrev igår så brukar jag då alltid tänka: Vad är det värsta som kan hända?

Så jag har hittat lite klipp på Youtube på lite olika personer som ”gjort bort sig” i direktsänding. Kolla här nedan:

 

[youtubeplay id=”MCNTsGzseTU” size=”medium”]

Jättekul! Hon är så rolig också för om ni hör riktigt noga så säger hon ”vad har jag ätit”. Det gör det hela ännu roligare tycker jag, he he!

[youtubeplay id=”5ApJFkLsxek” size=”medium”]

Ja, vad säger man…

[youtubeplay id=”kn5vB1LWjA8″ size=”medium”]

Freudiansk felsägning???

[youtubeplay id=”nDy6QscSg2I” size=”medium”]

Kanske inte riktigt vaknat ännu?

Ha, ha! Ja så när man tittar på detta så känns det som att det inte gör så mycket om man skulle missa något eller göra bort sig. Det kan ju inte bli mycket värre än så och det känns som att man nog klarar av det också om det nu skulle hända! 🙂

Ha det bra!

/Laila

 1. Skriv din kommentar här!Guuud vad rolig radioprataren var!!! Jag skrattade så jag nästan kissade på mig, genom hela sändningen :))). Tack Laila för ett otroligt gott skratt !!

 2. Laila – du har så mycket skinn på näsan och är så stark så klart du kommer klara av en felsägning eller vad som helst. Det är bara be om ursäkt och gå vidare. Det här kommer du klara galant. 😉

 3. Hej !

  Du kommer att klara det utan problem,du är så duktig.
  Kram Camilla

 4. Lisa skriver:

  Fisen är inte på riktigt tyvärr……

 5. Ha en trevlig tisdag, du Laila är duktig på allt du gör…
  Kram,
  synskadad mamma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..