Sa fel…

Hej igen såg att jag skrivit fel i ett tidigare inlägg ang Nyhetsmorgon. Jag ska vara programledare den 29 juli vilket är en söndag och den 4 aug vilket är en lördag.
En kul grej, Niclas var och handlade på systemet och hittade den här vinflaskan. Ska bli spännande att smaka, tror dock inte den smakar super gott, men det är ju själva grejen som är kul!

20120724-164454.jpg

Finns det något som dom här grabbarna inte har gjort? Jag älskar kiss och jag tycker att deras pr är genialisk!! Kondomer, flipperspel, leksaker, koppar, vin osv. Jag tror inte riktigt dom förstod hur bra det var att ha en sminkning på sig på scenen, på det sättet blir dom ju aldrig gamla, det är ju helt omöjligt att se alla rynkor igenom det där sminket. Dom gjorde sig redan odödliga som unga utan att riktigt veta om det då. Sen ska vi ju inte tala om kläderna som är rå coola, vem vill inte bara pröva på någon gång i sitt liv att vara en kissmedlem på en maskerad!

 1. Jag är en tjej som har ett hjärta som dunkar för hårdrock och har själv lyssnat mycket på KISS och även varit utklädd till självaste Ace Frehley en gång med 15 cm klackar, hehe. Tyvärr har de dock aldrig varit några stora favoriter för mig, dels p.g.a det sätt som de säljer sitt band på. Det är alldeles för uppenbart att de handlar mer om pengar och kändiskap än musik i mångt och mycket gällande dem, som exempelvis de prylar du nämner. Visst är det bra att man kan sprida sin musik, men varför låta fokuset hamna på annat? Nej, tacka band som alltid låtit det väsentliga vara i rampljuset – musiken.

 2. marie skriver:

  överraskande gott vin!

 3. Annika skriver:

  Tack för tipset om vinet då jag är ett stort Kizz-fan, hängde jag på låste till systemet idag för att få tag i en flaska men det fick bli 2! En för att smaka och en för att spara!! Grabbarna (gubbarna) är svårt att utrycka…..men ja de är störtsköna man kan inget än att älska dem!

 4. Anita skriver:

  Skriv din kommentar h

  Jag har en son som nu är 40 år. Han var På en maskerad för 25 år sedan där han var en Kizz medlem. Har så bra foton på detta. Det lustiga är att i dagens läge gillar morsan dem bättre än vad han gör. Åldern på mej kan ni försöka räkna ut själva. Tack för en jättebra blogg Laila kram från Anita i Nora.

 5. Har druckit Kiss-vinet det var ej supergott men okej

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..