Vad kul att gå upp i ottan….

Jag är så förbannad på mig själv! Kit vaknade idag kl 04och eftersom jag ska till Nyhetsmorgon idag kl 8 så kände jag inte för att ta kampen med honom om flaska eller inte, eftersom jag vill sova så länge jag kan så jag är pigg när jag ska dit. Så jag gjorde en flaska lite snabbt..,, ni vet när man är lite trött och huvudet är med men en sekund efter mot var den brukar vara. Jag glömde skruva åt överdelen på flaskan så när jag ska ge honom den i sin spjälsäng så öppnas locket och all mjölk hälls ut på Kit och i sängen!!! Sängen blev plaskblöt och kit blev plaskblöt. Ja ni förstår ju själva, att man inte kan sova efter en sån sak, Kit blev ju klarvaken av chocken att bli halvt dränkt, jag försökte få honom att somna om men det gick inte, så nu sitter vi här och leker…känns rätt frustrerande. Grrr.

20120725-051414.jpg

 1. Jenny skriver:

  Gjorde precis samma sak som du för någon månad sedan, en sån chock för både mig och Elias när hela sängen var plaskblöt.
  Skönt att läsa att man inte är ensam 🙂

 2. Det är nog stackars Kit som det är synd om , inte mamman … Tänk dig själv att få mjölken eller annat spilt över dig mitt i natten … Lagom roligt! Tur att lillen ej blev bränd 🙁

 3. Anki skriver:

  Visst kan väl bli så irriterad på sig själv i såna situationer men du klarar detta oxå. kanske rent av kunde ta en liten vila när sen Kit sov ;o) Så passade jag ofta på när mina var små–
  Sommarkram fr Skåneland

 4. Malin skriver:

  Goa unge, hehehhe
  Nja se det positivt
  Våra barn har vi bara till låns
  Tänk vad du kan dra dig till minnes vid ett senare tillfälle och t.o.m skratta åt det
  Vink
  Malin

 5. Kan inte låta bli att le. Känns igen även om det var länge sedan. Dessa tidiga mornar alltså. Men, det går över kan jag trösta med. Mina tonåringar sover fram till kl ett-två tiden om jag inte väcker dem…Så håll ut :-). Dagar skola komma!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..