Seriöst!!!

Satt och läste tidningen och blev så inåt he….. förbannad! När det handlar om barn eller djur som inte kan ta hand om sig själva, som far illa, så slår det slint i mitt huvud! Läste precis att en familj skulle åka på semester till Grekland, men deras tvååring hade inte ett giltigt pass så hon kunde inte åka. Normalt funtade föräldrar biter i det sura äpplet och får helt enkelt fixa ett nytt pass och boka om resan! Men vad gör dom här idioterna!!! Dom lämnar sitt tvååriga barn vid biljettincheckningen, och drar på semester själva. Flygpersonalen får ta hand om en hysterisk unge som inte känner någon på plats tills en släkting hämtar barnet. Sorry, det är verkligen oacceptabelt att göra så, stackars barn som bara blir dumpad hos främmande människor. – Gråt inte, mamma vet, du skulle fått följa med på semester med mamma och pappa, men ditt pass gäller inte, du kommer att ha det jättebra hos mormor. Stanna nu här hos Flygpersonalen medan mamma och pappa åker. Det fixar du…fy stackar liten får så himla ont i hjärtat när man ser tvååringen bli lämnad ensam och gråtandes!

20120726-200535.jpg

 1. linda skriver:

  Att inte kolla upp samtliga pass kan tyckas vara oansvarigt, men att lämna sitt barn ensamt på en flygplats med främmande människor är så urbota dumt och idiotiskt! Även om det bara handlade om 10 minuter så gör man det inte. Flickan hade kunnat hamna i helt fel händer!

 2. Det var det dummaste jag har hört att jämföra en flygplats med IKEAs lekrum!!! Det är världens säkerhet när man ”lämnar in” barnen hos IKEA och där har de dessutom roligt medan föräldrarna går och handlar… en flygplats är inte säker på det sättet!! Hur vet personalen vem som är barnets farmor?? Förstår inte hur man kan försvara en sån sak! Usch! Det är vidrigt!! Det är klart att alla offentliga personer vet att media vinklar saker, men om det finns videobevis på saken…

 3. ANITA skriver:

  Nea: Ja det är mycket möjligt att det så är. Men om det inte är så tycker jag det är hemskt att folk i olika forum skrivit saker som att ”föräldrarna borde brännas på bål”, är ”avskyvärda och ska förlora vårdnaden”, ”borde få 5 års fängelse”. Man kan uttrycka sig om sin åsikt men att vara så grov i munnen när man inte har en aning om vad som faktiskt skedde kan förfölja familjen hela livet, folk pekar på gatan efter dom och säger att där är föräldrarna som ÖVERGAV en flicka på flygplatsen, när de (vad jag antar) var en mormor påväg. Återigen hänvisar jag till fallet med innebandypappan. Där var det också många idiotsäkra som sa att ”det spelar ingen roll om det är vinklat, handlingen i sig är avskyvärd” men sen visade det sig att handlingen aldrig ens genomförts av pappan. I detta fall finns bildbevis men det är inte mer sanningsenligt än Sveriges väderprognoser (dvs knappt alls) då bilderna även dom kan vinklad brutalt.

 4. Nea skriver:

  Dvs Anita om man ska gå efter det du säger att medier vinklar o felvrider saker o ting. Lika gärna kan betyda att de 6min du fått fram att det tog för mormorn lika väl var 6tim i verkligheten?! Att den ”bekanta” flygvärdinnan var någon föräldrarna kände till flyktigt och att barnet i sin tur ALDRIG träffat personen tidigare ? OM man ska fokusera på tidningarnas felvinklingar alltså?! Oavsett! Man lämnar inte sitt barn o drar på semester. Man gör bara inte det!

 5. ANITA skriver:

  Nea: ”Varför denna fokus på medias vinkling?”, JO FÖR ATT DEN förstör folks liv, något som de som inte blivit utsatta för inte verkar begripa. Läs på om fallet med ”innebandypappan” så ser du hur medias (och idioter till människor i olika forum) HETSJAKT på individer kan vara så bortom all sanning, etik och moral som går. JA jag accepterar att man inte tycker det är förståeligt att man agerat som vederbörande föräldrar gjort men att ta till begrepp som ”övergiven” och ”vilt främmande människa” är både elakt och felaktigt då det (vad jag lyckats spåna fram) visar sig att flygvärdinnan var en bekant samt att barnet som media försöker vinkla inte blev lämnat PÅ FLYGPLATSEN ENSAM utan att mormor var påväg dit och framme om 6 minuter. Att inte acceptera föräldrarnas handlande i sig är OK men att ta till sig lösryckta begrepp för att få föräldrarnas agerande låta så mycket värre än vad man kan tycka att det var, är däremot INTE OK enligt mig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..