Godmorgon

Nu är det bara tio dagar tills min lilla älskling kommer hem, gissa om jag kommer att stå i givakt på arlanda den 6 augusti. Linda och Clabbe har hyrt ett hus på Öland så jag tänkte ta med mig barnen ner dit på en fem dagars semester. Niclas jobbar tyvärr så han kommer till ner helgen istället. Sen måste vi ju besöka gammelmormor Jane som bor i Kalmar. Det är alltid lika spännande att se vad man hittar i hennes frys eller kylskåp, sist hittade jag en ost i frysen från 1965, ha ha ja så är hon min älskade mormor. Allt ska sparas och har inget bäst föredatum. Kram L

20120728-095749.jpg

Är just nu på Nyhetsmorgon och ska på kl 11.05 för att säga hej, och att det är jag som är programledare i morgon! Vi hörs kram L

 1. Hej Laila, Du var toppenduktig i Nyhetsmorgon. Strunta i dom som klagar. Det finns ju alltid gnäll-spikar.Bästa hälsningar och lycka till nästa gång igen! – Inger, Tullinge

 2. Sissi skriver:

  Hej Laila

  Idag den 29/7 så blev jag glad att se dej som programledare på Nyhetsmorgon
  Du är alltid så fräckt klädd

  Vilket märke är det på den snygga top du hade idag och var är den köpt?
  Den i shiffon?

  Var köper du alla dina snygga kläder Laila?

  Hoppas du har tid att svara

  Skall på bröllop och söker denna typ av top

  Med vänlig hälsning, Sissi

 3. Anki skriver:

  Efter som jag inte hann se så mycket av Nyhetsmorgon i dag och missade ditt besök har jag nu sett det på play ;o) Lycka till med programmet!
  Har idag träffat er eller rättare sagt Pernillas granne som jag lärde känna för snart ett år sedan (av speciella orsaker). Jätte trevliga personer som känns som om man har känt jätte länge…
  Kram från ett varmt Skåneland

 4. Anne skriver:

  Laila, Tror att du kanske gått och lagt dig nu och försöker SOVA inför morgon dagen…men om du tittar in här SÅ …Det kommer att gå bra, du är som klippt och skuren för att program -leda tror jag ! Här kommer en tur spark:)

 5. Helena skriver:

  Hallåjs!en liten fråga:)jag undrar vart man kan köpa din kollektion?har sökt på alla sidor & googlat!men utan resultat!hoppas på svar:)kram Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..