Endast katten är vaken!

God morgon, eller god natt eller vad man nu säger. Är på väg till tv 4 och är helt ensam på vägarna.

20120729-044743.jpg

Ganska skönt faktiskt, det är helt otroligt att det kan vara så tyst och folktomt, när jag bodde i New York så var det alltid bilar, människor, polissirener dygnet runt. Men New York är ju i och för sig känt för staden som aldrig sover. Jag kommer ihåg när Liams pappa flyttade hit till Sverige, mitt i natten vaknade han och utbrast.- Jag blir tokig det är alldeles för tyst, jag kan inte sova, jag behöver höra polissirener , människor, vad tusan som helst. Ja, han vande sig dock till slut! Nu är jag framme och måste sluta!

20120729-050029.jpg

Kram L

 1. anna skriver:

  Ni som klagar! Gör det bättre själva då!! 🙁

 2. Ylva skriver:

  Om ni tror att det är snällt att skriva till Laila att hon var jätteproffsig och att det gick så bra så har ni helt fel. Det är elakt. Det var verkligen inte bra men det betyder inte att Laila är en dålig människa på något vis. Alla passar inte för allt och det är väl bättre att få konstruktiv kritik som ger vägledning till vad man passar för. Jag håller med Jan-Olov Andersson men jag är glad att jag inte är tv-rescensent och behövde skriva den. Det är ju dessutom framför allt tv4:s ansvar. För det mesta blir man imponerad över att de produktionsbolag och kanaler lyckas med nya stjärnor som visade sig funka perfekt men ibland blir det fel. Och det handlar inte bara om premiärnerver och att bli varm i kläderna. För att axla en sådan här roll krävs en kompetens och inte minst en allmänbildning som Laila absolut inte har.

 3. Sofie skriver:

  Det var nåt av det sämsta som visats och ni som skriver att det var jättebra fjäskar!

 4. sara skriver:

  Du var superduktig 🙂

 5. Mari skriver:

  Läste inlägget om barnet på flygplasten. Blev genast fly förbannad…jag finner inga ord när jag ser sådant hända. Ibland önskar jag att man kunde föbjuda människor att skaffa barn..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..