Nu är det gjort!

Tack snälla ni för allt ert stöd! Det var otroligt kul. All heder till alla Nyhetsmorgon programledare som kan ha så många bollar i luften samtidigt. Vad jag menar med det är att samtidigt som man kanske har en intervju med en gäst, så har man redaktören i örat som ger information om olika saker tex att nästa inslag måste flyttas till ett senare skede i programmet för att gästen inte är på plats, och sen har man en annan person som räknar ner sekunderna för att man ska gå till reklam i samma hörsnäcka på en och samma gång. Och då ska man samtidigt ställa frågor och lyssna på sin gäst som man faktiskt för ett samtal med! Jag hade verkligen ett super team som guidade mig hela vägen så det kändes tryggt! Bara på denna gången har jag lärt mig massor som jag ska ta med mig till nästa vecka då jag sänder på lördagen! Jag kan säga att jag fick många goda skratt i reklam pauserna när det blev konstigt i tv eller när jag sagt fel, men skam den som ger sig! Nu laddar jag inför lördagen och tar nya tag! Just det några av er hade lite frågor.
Blusen som jag hade på mig är köpt i Sture gallerian( kommer ej ihåg vad affären hette) men märket heter Gustav.
Halsbandet är från rock by Sweden och kommer till hösten, det tillhör den nya kollektionen.
Klänningen som jag hade på mig på Nyhetsmorgon när Henrik intervjuade mig är tyvärr från Thailand, (kostade 40 kr) 🙂
Liams pappa är från North Carolina, och Liam älskar att åka skateboard. Och han har inga syskon på sin pappas sida.
Och självklart bloggar jag inte samtidigt som jag kör, bilden tog jag när jag åkte, och bloggade gjorde jag när jag var framme på parkeringen!
Kram på er nu ska jag soooova!

20120729-205500.jpg

 1. Laila! Du var extremt bra. Du är en frisk fläkt! Dessutom talar du tydligt.

 2. Hej Laila!
  Nu såg jag inte hela Lördagsmorgon p ga av att jag är en sömntuta hihi….Men! Jag tycker Du är jättebra och naturlig och en underbar människa! Go girl! Lycka till i fortsättningen!!! <3

 3. Sissi skriver:

  Stort tack för ditt svar Laila
  Ha en go sommar, höst, vinter och vååår nu;)

 4. Tycker att du var modig och duktig. Såg inte hela .
  AGGE

 5. Jag tyckte du va jätte bra ! Allt är ju som sakt nytt när man inte är van.. Man jag tyckte de gick bra 🙂 kram 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..