Bra och dålig kritik!

Hej på er! Har tyvärr inte hunnit blogga förrän nu, har legat efter med så mycket, men nu är jag ikapp igen. Jag vill passa på att tacka än en gång för alla fina kommentarer. Och jag har nu fått frågan ” Hur känns det nu när du själv får dålig kritik du som brukar döma andra så hårt”. Jo det ska jag berätta! Det här är inte första gången jag blir kritiserad på ett hårt sätt, det har hänt tusen gånger under min tid som offentlig. Men även tiden innan jag blev offentlig. Om jag själv ger kritik till andra, så måste jag ju självklart tåla att höra kritik som berör mig själv också! Är det så farligt då? NEJ! Jag tar med mig kritiken och ska bli bättre. Det roliga är att jag precis har skrivit en krönika i tidningen wellness ”Du har allt att vinna” som faktiskt handlar om just detta. Man måste våga misslyckas för att kunna lyckas! Jag har aldrig varit rädd för att misslyckas, det är en del av livet och man lär sig oerhört mycket av det. Det är bara att borsta av sig och ta nya tag. För en sak som är säker, vare sig man vågar att erkänna det eller inte, så har vi alla varit nya på jobbet och gjort missar och tabbar, som kanske både är dåliga eller pinsamma. Enda skillnaden är att jag har ett offentligt jobb och fler uppmärksammar det! Kram L

20120730-225210.jpg

 1. ANITA skriver:

  Du var duktig Laila men som många tidigare skrivit föredrar jag någon med journalistisk bakgrund, främst för att jag själv studerat media/journalistik och rörlig bild i flera år och har stor respekt för yrket. Även om det är kul för många att se en härlig kändis i TV, vill jag iallafall ha någon med utbildning inom området för det märks stor skillnad. Det blir lite lattjolajban när TV4 slänger in kändisar som programledare när det finns många utbildade journalister som skulle dö för att få göra jobbet, något proffsigare än du. Men då du hade artister där som är nära ditt riktiga yrke, tycker jag ändå att du var inom ditt forum och du gjorde det bra!

 2. Eva R skriver:

  Skriv din kommentar här!Hej Laila
  Ett litet tips, om man tar ett kort och ska visa storleken som du gjorde med spiken, så är det smart att lägga ett föremål bredvid som man vet hur stort, brett, långt etc.. det är, då får man ett bättre hum om storleken, ha de !!!! Kram Eva

 3. Petra.. lugn i stormen, jag skojade lite med henne, du behöver inte hoppa på mig haha. hon var jätte duktig för att vara första gången som programledare, du behöver inte vara dryg mot mig. som sagt, jag skojade, får man göra det ibland utan att helvetet ska bryta lös? du kanske missade min ” 😉 ” i slutet av meddelandet som skulle visa att det var ett skämt. Tror att laila också förstod mycket väl att jag skämta. Så nu behöver vi inte hoppa på varandra utan fortsätta läsa hennes blogg som om ingenting har hänt! kram

 4. Jonna skriver:

  Unerbart skrivit. Du är klok Laila. Kram

 5. På tal om Anders Björkman så var hans uttalande så mansgrisigt att han borde skämmas.
  Om Björkman vore någolunda journalistiskt lagd så skulle han förstå att man kan ge kritik utan att könsdiskriminera.
  Säger varken bu eller bä om dig Laila för jag såg inte i Söndag men kommer deffinetivt titta på Lördag.
  Stort lycka till
  Peter

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..