Hurra!

Liam är på väg hem!!! Trodde hela tiden att det var på tisdag nästa vecka som han skulle komma hem av någon anledning. Men när jag dubbelkollade hans biljett idag så såg jag att han kommer hem redan till helgen! Så himla skönt! Jag har saknat ihjäl mig.

Han skickade lite bilder från USA, som han var så stolt över. Han har nämligen lärt sig att surfa. Snacka om modig kille.

Solen strålar, kvällen är skön, nu blir det grillning här på ön! Gud vilket dåligt rim! 🙂 Men NU ska vi inviga vår nya grill som Niclas har köpt på rea. Superbra pris på Rusta så det kan jag tipsa om ifall ni vill fynda lite på sommarrean.

20120731-200059.jpg

Kram

/Laila

 1. Hej Laila!
  Jätte mysig grill:) Jag tycker att Rusta har bra priser med fina saker, hittade själv ett planteringsbord i vitt schabby chic stil tidigare i sommar och super glad.
  sommar för min inglasade stora ballkong & vinter får det åka in till köket.
  Jag måste nämligen ändra till vinter/sommar ballkong:) knasigt va!
  Kram

 2. Heeej Laila!!!

  Du verkar vara en dunder tjej ;).

  an du hjälpa mig med ett roligt jobb, du kanske behöver någon, jag är öppen för alla förslag!!!

  Kram.kriv din kommentar här!

 3. Moa skriver:

  Åhh, blir avundsjuk! Har alltid velat lära mig surfa!

 4. anna skriver:

  Ah va duktig han är! 🙂 Har allt kollat in den grillen..Den är nog inte bara bra, Den är
  ju snygger också. 🙂

  Kram

 5. Bettan skriver:

  Skriv din kommentar här!
  Men Johanna skärp dig, Laila skriver ju att hon hade fått för sig att han kom hem nästa vecka men hon dubbelkollade biljetten! Alltså fanns där ett tvivel på när han skulle komma hem. Och hon tog reda på fakta! Whats The big deal? Så jävla trist att det alltid ska komma någon som ska ifrågasätta allt hon gör, sluta var såna moralfittor!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..