Lite fina klädes tips!

Pernilla tipsade mig om ett klädmärke för barn som skulle vara jättefina, så jag kollade in Novastar och dom hade jättefina kläder! Det som är lite extra kul är att dom har samma kläder för stora och små, så jag köpte samma kläder till Liam som jag köpte till kit vilket Liam gillade.

image

Här ligger Liams overall, Kit  har på sig sin!

image

image

Sen blev det två fina tröjor, Liam tyckte att de var riktigt coola, och det ska mycket till att han ska tycka det om det inte är ett skateboard märke!
Om ni är lite shoppingsugna eller bara  lite nyfikna på  vad dom har för kläder, gå in på www.novastar.nu
Kram  L

 1. Sabina skriver:

  Kanonfina kläder, men kan man inte beställa på deras sida? Hittar inte det någonstans

 2. Coola kläder roligt de kan ha samma och Liam oxså tycker det.Undrar varför har Kit mössa inomhus? Likna pappa där eller? Ingen som besöker mig får ha mössa inomhus för det är ett plagg man bär inomhus,går ni med stövlar,overall o.s.v inomhus oxså? Förstår mig ej på detta och gillar det ej,ha de fint

 3. Hej hej.
  Vill bara säga det att jag är en mamma med 3 barn och jag älskar din blogg. Läser den varje dag. Tycker det är kul och läsa om din vardag och familj.

 4. Marie T skriver:

  Jag bara älskar Nova Star, så mycket fina kläder 🙂 Deras design på jeans är toppen, de kan användas länge tack vare muddarna 🙂

 5. Gå in och titta på pomp de Lux. Deras barnkläder är skit snygga och otroligt mjuk kvalité på kläderna. Rekommenderas verkligen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..