Nya butiker för Burt´s Bees!

Ni som har följt min blogg här ett tag vet ju att i mitt ena företag ICE tagit in märket Burt´s Bees till Sverige. Och nu har jag en sak att berätta som är väldigt kul.

Det är nämligen klart nu  att Burt´s Bees finns i ALLA Kick´s butiker i hela Sverige och Finland. Visst är det kul! Sortimentet i butikerna består av ansikte, kropp och läpp produkter. Sedan finns hela sortimentet och våra NYA Body Butters på kicks.se

Vår nya härliga body butter!

 

Så alla ni som har undrat vart man kan hitta Burt´s Bees produkter i en ”vanlig butik” så är det ju kul för er att veta att det nu finns väldigt nära dig. 🙂

Här är några bilder från hur det kan se ut på hyllorna i butikerna.

  1. Rosie skriver:

    Ånej! Inte igen! Så kom 9-åringen hem med det traditionella ”börja höstterminen-brevet”….. LÖSS 🙁 ska prova schampot du rekommenderar.

  2. Grattis! Måste vara otroligt kul! Själv skickar jag maken till Barcelona nästa vecka för att reka om det finns några schyssta barnklädesmärken. Hade gärna åkt med själv, men jag måste vara hemma med de 4 minsta barnen eftersom vi inte får barnvakt.
    Mvh Anna
    6 barn under 7 år

  3. Hej Laila! Jag skulle så gärna vilja sjunga för dig eller någon musik producent för att få höra er åsikt. Har en ganska speciell röst. Tror du jag skulle få sjunga för dig eller vet du någon som håller på med musik som jag hade kunnat sjunga för? Hade vart jätte snällt. Brinner för musik.

  4. Hej Laila! Hem kommen från jobbet, läser jag att IDOL Nicklas har hittats död. Hemskt, att en sån ung kille är borta. Hur! kan sånt hända gång på gång.Kände honom inte som du gjorde, men jag blir ändå berörd! han var ju så ung och hela livet framför sig..Vad! händer med världen?! kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..