Strumpdilemma!

Varför försvinner det alltid strumpor? När jag var liten så hade jag alltid olika färg på strumporna, och min klass hade väldigt roligt åt det! Jag kan säga att jag fortfarande går omkring med olika strumpor ibland. Idag är definitivt en sådan dag. Efter att ha letat och letat efter ett par, så gav jag upp och knyckte en strumpa med engelska flaggan på från Niclas, som nu också kommer att ha omaka par he he.

image

Hur har ni det där hemma? Går ni också i olika strumpor ibland, eller är det bara jag som är knäpp?

Kram L

 1. Hahaa så goo! Jag brukar faktiskt aldrig behöva ta två olika,men när jag va mindre kunde det bli så 🙂 kraaam<3

 2. Tvätta strumpor i tvättpåse så försvinner inte stumporna. Jag lovar!!! Och så har alla varsin tvättpåse som de lägger sina strumpor i och då själva får para ihop dem för det är super tråkigt!!!
  Kram!

 3. Kikki skriver:

  Jag har gått så långt så att jag numera bara köper likadana strumpor :). Just nu tio (eller om det är 7-pack) helsvarta på H&M, funkar både till mej och mannen, på så vis finns det alltid en make för man har så många. Till sommaren kör jag samma med vita ankelstrumpor. Underlättar väldigt…. 🙂 Annars är det ju faktiskt litet inne att ha olika och så länge man har litet attityd så kommer man ju undan med det mesta, eller hur. 🙂 Lycka till och ha det fint.

 4. Anki skriver:

  Ja, visst är det konstigt det här med att strumpor som försvinner. Man slänger båda i tvättkorgen men mycket ofta så är det minst en strumpa som försvinner. Har en kasse som alla övergivna strumpor hamnar o så småningom brukar makan komma tillrätta (dock inte alltid) även om det kan ta lång tid. Men det till att gå i olika strumpor har vi faktiskt inte gjort någon gång. Min äldsta son kom hem från arbetet en dag och sa att han hade skämts så på jobbet när han upptäckte att han hade en blå o en svart strumpa. (Jag som inte hade sett upp när de parades ihop efter tvätten.) Detta är ju för att vi inte är vana att använda omaka par ;o)

  Kram från Skåneland

 5. Jag kör oxå alltid olika strumpor mycket snyggare!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..