Ännu en härlig höstdag!

Nu har vi kommit till den tiden då jag går omkring och fryser konstant! Det är alltid samma sak varje år vid den här tidpunkten, eftersom vädret är varmare vissa dagar och väldigt kallt andra dagar så är det svårt att ställa om värmen i huset eftersom vi har golvärme.
Ena dagen är det jättekallt och då ber jag Niclas höja golvvärmen, men då tar ju det någon dag innan det blir den värmen som man har höjt upp till, och det hade varit helt ok om inte vädret ute helt plötsligt skiftar och blir soligt och varmt. Då blir det lika varmt som i ett växthus.
Vi har ju väldigt mycket fönster överallt som hjälper till kan jag säga. Men snart kommer vädret att stabilisera sig och då blir det ordning på torpet igen!

Eftersom jag till mestadels går omkring och fryser så känner jag att jag gärna skulle vilja ta med hela familjen på en höstlovssemester, sen börjar jag bli rätt blek också, vilket är helt ok, men jag vet att det blir värre ju närmare december vi kommer. Grön skulle jag väl säga att man blir tillsllut, och det är väl också ok om man vill ta jobb som grinchen vid jul, ha ha. Nej jag behöver soooool och värme, har ni några bra förslag? Jag tänkte mig Cypern eller Grekland! Kram L

image

image

 1. Annika skriver:

  Åk till Paphos på Cypern! Jag var där i september för två år sedan och det är en mysig liten ort med inte så många turister, ja inte så många svenskar iallafall. Urtrevliga engelsmän, Medelhavet var varmare än poolen, sant! Nu vet jag inte hur det är på höstlovet men kolla upp det iallafall, du måste! Kram!

 2. Sara skriver:

  Cypern och Turkiet är fortfarande fint på höstlovet! Grekland däremot kan det ha blivit lite sämre i och det är inte många resebolag som fortfarande reser till Grekland så sent på året.

 3. Maria skriver:

  Mitt förslag är Dubai såklart!
  Tror jag skrev det en annan gång. Har bott här ett år nu och okt-nov är bästa tiden. 30-35 gr o härligt vatten. Shopping utöver det mesta, bra priser och fantastiskt vackra malls. Rent o snyggt o perfekt för barn. Mat för alla smaker. Du klär dig som vanligt (tänker bara på att inte ha axelbart i mallen). Norwegian flyger direkt på 7 timmar. Våra gäster har betalat 2400-4500 t o r beroende på tid.
  Välkommen!
  Maria i Dubai

 4. Anki skriver:

  Ja, du fryser det är vad jag gör mest hela hösten och vinterhalvåret. Spelar ingen roll vad jag har på mig för fryser liksom inne-i-från. Har nog lite med mina sjukdomar oxå att göra men inser mer o mer att jag inte bor i rätt land vintertid;o) Låter skönt att åka till sol och värme på höstlovet. Tyvärr har jag själv aldrig varit på någon solsemester och har bla aldrig haft de pengarna :o(

  Kramar från Skåneland

 5. Selma skriver:

  Du är verkligen inte ensam om att frysa, skit kallt är det nu!! Dock gillar jag att gosa in mig i en filt och dricka något varmt 😀 Men när det gäller att gå ut, usch typ det värsta som finns, haha! Åh så härligt det låter med en solsemester! Har aldrig varit i några av dem länderna men har hört att båda är jätte fina ställen 🙂 Stor kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..