Ha ha… Janet kom förbi!

Janet kom förbi och jag kan säga att jag inte är den enda som fryser ha ha.. Janet fryser så, så att hon går med mössa inomhus! Han är flör go. Janet ska hjälpa mig lite med kit idag.

image

Efter att ha lämnat matlådan i kylen och satt på en kopp kaffe till mig och sig själv var det dax att gå och hälsa på kit.

image

-vilka lockar, utbrast Janet när hon såg kit. Jag har faktiskt inte tänkt så mycket på det, men kit har fått ganska mycket självfall. Både jag och Niclas har spikrakt hår, så han måste ha fått lockarna från min pappa som är väldigt lockig, kul! Det finns mycket kul som jag skulle kunna berätta om Janet eftersom jag har känt henne sedan hon var liten. Här har ni en rolig händelse! Janet hade aldrig tvättat själv ( hon var runt 13) så jag lärde henne hur man gjorde det eftersom hon bodde ganska mycket hos mig. Iallafall blev Janet riktigt bra på att tvätta så en dag när jag kom hem med gäster så hade hon pyntat hela huset med sin tvätt! Det hängde trosor i dörrhandtag, tröjor på dörrar, strumpor på soffan. Ja, jag tror ni hajar, mina gäster som dessutom var manliga arbetskollegor tyckte det var väldigt trevligt med lite trosor som hängde lite här och där. Och självklart så trodde ju dom att all tvätt var min eftersom Janet inte var hemma just då! Så det blev lite pinsamt minst sagt. Kram L

 1. Jennie skriver:

  Han e så fin så lille killen min lille pojk på 4år har också fått lite lockar de har han fått efter mig 🙂

 2. Selma skriver:

  Hahah Janet är för go hon! Har hört den historian tidigare, dock kommer jag inte ihåg vart jag hört dig berätta den, haha 😀 Kram på dig underbara Laila <3

 3. Haha Go Janet! 😉
  Kit är så söt precis som du!
  Kram

 4. Mia skriver:

  Ja vilka härliga lockar han fått…lilltrollet 🙂
  Skönt med golvvärme då man har små varelser på den nivån.
  Håller med många här…spännande då du ”vänder honom”, säkert en charmig liten pöjk .)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..