En snabbis hos syrran på gymmet!

Sprang förbi syrran på gymmet för att boosta och heja på henne lite. Tyvärr var inte Anton med så det blev inget gos idag 🙁 men Linda fick gosa en stund med Kit innan hon fortsatte sin träning.

image

Kit ville också prova löpbandet, så det fick han fast det stog såklart stilla!

image

Ja, det flöt på bra så jag och kit åkte hem efter att ha hejat på syrran. Kit somnade i bilen på vägen hem och jag kände just då när jag tittade på honom en sekund, att jag själv önskade att jag var liten och fick sova middag i den där bilbarnstolen! Nu är jag hemma och ska laga mat till familjen. Ja, ni hörde rätt!! Idag ska jag laga Liams favorit soppa! Arabisk linssoppa.

image

Hörs kram L

 1. Hej Laila vad roligt att din grabb gillar shorbit adas (arabiska namnet för linssoppa). Är själv syrianska och älskar att göra soppa på röda linser. Man kan i princip aldrig misslyckas då de har en så fantastisk smak. Kan tipsa dig om att gå in på http://www.sevan.se. De säljer de bästa produkterna för att lyckas m all arabisk mat. Allt från hommos, Baba ghannouge, nötter, arabiska ostar, öl,vin m.m.

 2. Tina skriver:

  Kul och läsa om Linssoppan, då den är stor favorit här hemma min man är nämligen arab och vi älskar all mat där nerifrån. Men hade vart kul och ha ditt recept ändå för de är kanske inte exakt samma 😀

 3. Jessica skriver:

  Vilken tur att du skrev att löpbandet var stilla annars hade du säkert fått en massa arga tanter efter dig!! =0))
  Ha en skön kväll!!

 4. Martina skriver:

  Gött att se att erat vardagsrumsgolv ser precis ut som vårat….dvs full med leksaker 😉

 5. jonna skriver:

  Jag vill me ha receptet på den arabiska linssoppan, det lät spännande. Kör lchf men den kanske e kolhydratsfri ;-).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..