Linda vecka två!

I måndags så var det precis två veckor sedan Linda började med sin träning, som ni vet så följer hon mitt mat och träningsschema, man kan säga att hon testar min kommande Kom i form bok, så att den verkligen funkar. Och det gör den kan jag säga! Om man struntar i vågen och bara tittar i spegeln så ser man en jätte skillnad, linda har fått en helt annan kropp, och den lilla  dubbelhakan är spårlöst försvunnen! I måndags vägde Linda 68.5. Det innebär att hon har gått ner tre kilo på två veckor! Väldigt bra jobbat måste jag säga. Linda ska få köra två veckor till så att hon har kört mitt schema i 30 dagar det ska bli kul att få se resultatet efter det!

image

Träningsschemat har Pt Anders hjälpt mig med och det  är precis samma schema som jag körde när jag gick ner 10 kilo efter min graviditet! Maten är ju självklart lika viktigt som  träningen och den har Niclas hjälpt till med! Ja, det var veckans viktrapport från syrran! Kram L

 1. Hej Laila!
  Längtar efter din bok, varit duktig en tid på gym och power, super svårt med kosten, dricker sällan läsk som tidigare, undviker socker i kaffe, försöker äta mer frukt/grönt men jätte dålig på dricka vatten….Ikväll, åt jag en pizza, vilket jag inte gjort på ca: 3 månader! nej, det var inte gott….Jag är inte tjock, magen har minskat, kommer bli mer motiverad med din bok…Köper! aldrig sånt, men dig litar jag på:)
  kram Och ha en trevlig helg…

 2. Martina skriver:

  Åå! vill ha din bok nu!!:D NÄR SLÄPPS DEN? 😛

 3. Hej!
  När kommer boken ut?
  Mvh Cissi

 4. Annie skriver:

  Skynda dig att skriva klart boken ! Är i akut behov av all motivation jag kan få : ))) Köpte träningskort igår så jag är en liten bit på väg ! skulle behöva lite kostråd bara. Orkar inte köra dieter vill äta ” vanligt” förutom sötsaker och socker då förstås ! Kram Annie

 5. Skriv din kommentar här!

  Blir mycket inspirerad! Vilken otrolig effekt utan att behöva svälta på någon konstig diet. Verkar vara mycket nyttig och god mat dessutom att äta. Här är bevis för att det inte finns några genvägar för att komma i balans!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..