Mammaegodag Del 1. Massage!

Då börjar den efterlängtade Mammaegodagen, jag har tagit mig in till stan och ska börja med massagen!

image

Sabai spa ser ut så här och jag är såååå redo.

image

Där är den min och bara min hydda mohahaha..

image

Det känns lite extra lyxigt när man får kliva in i sin egen hydda med madrasser som har värmeslingor, så man slipper frysa när man lägger sig på dom! Man blir väldigt sömnig av att ligga på en värmande madrass kan jag säga. Sen är det ju inte alla massage ställen som värmer oljan, men det gör dom på detta stället. Det gör också väldigt mycket för att man ska få  den där lilla extra njutningen.

image

Japp, håret är på plats och jag är redo! Vi hörs efter massagen kram L

 1. Ohhh vad underbart. du gör helt rätt! Jag tycker att du är jättefin och följer din blogg. En kändis som är så jordnära. Go go Laila 🙂
  Du har inspirerat mig till att också ta en sådan här dag. Jag tror att jag ska skänka en sådan här Mamma-ego-dag till någon av mina läsare!
  Tack Laila för en jättebra blogg 🙂

 2. Helena skriver:

  Vill oxå ha en mammagodag!!!! Tror alla mammor behöver det, men vi e förfärligt dåliga på att se till att vi får det!!Hoppas att du hade det bra!! Kra

 3. Karin N skriver:

  NJUT!!! Vad bra att du unnar dig något för BARA dej…vet att det är många fler som borde göra det men som inte gör det. Det behöver ju inte alltid vara något extravagant utan …. ja bara en härlig promenad SJÄLV eller med sin väninna UTAN barn… Samla energi, krafter och hinna tänka lite egna tankar….. Njut av helgen

 4. Malin skriver:

  Brukar aldrig kommentera men vissa kommentarer verkar så spydiga ibland. Som att det lär ju kosta men pengar men det har ju du. Ja men det är pengar man slitit för själv. Även om man är offentlig så jobbar man hårt för att få dom pengarna man har. Jag tycker att du laila är en person som inte tycker du är bättre än alla andra utan är dig själv och respekterar andras val i livet i hur man vill leva så du förtjänar lika mycket respekt och stolt ska du vara. Och det med att du inte vill visa Kit förstår jag av alla sjuka kommentarer. Tycker bilderna på honom är fina och tror vi nog får se honom fram ifrån helt plötsligt en vacker dag 🙂

 5. Vad myysigt det ser ut! Hoppas du hade det bra 🙂 Kram på dig fina Laila<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..