Rastlös!

Idag känner jag mig lite Rastlös, jag har 1000 saker att göra men känner inte för att göra något om jag ska vara ärlig! Jag vill ha en mammaegodag. Jag vill gå på massage, fixa naglarna, sooova, gå och äta middag med en tjejkompis som jag inte sett på länge! Ibland behöver man en ego dag,Så den tänker jag faktiskt ta så fort Niclas stövlar in genom dörren efter jobbet! Ser verkligen fram emot min fredagsmysmammaegodag. Killarna får ha en riktig grabbkväll själva, jag vill ha tjejsnack ikväll, det har varit väldigt mycket grabbar och grabbsnack här hemma på senare tid. Det får bli familjemys på lördag istället. Inte för att jag tror att grabbarna kommer att gråta krokodiltårar, tvspelet är nog redan igång så fort jag säger grabbkväll! Kram L

image

 1. Du kan stänga av den där ansiktstjofräset om du vill 🙂 har gjort det på min telefon 🙂 hihi
  Just a tip! 🙂

 2. Ancan skriver:

  Nämen oj vilken snygg foundation!! Vad använder du för något? Så snyggt så man kan tro bilden är retuscherad!! 🙂

  Pls tell me!!

  Kram,
  Ancan

 3. Julia skriver:

  Ja grymt snygg 🙂

 4. Julia skriver:

  Ja det vore underbart men ej lätt ensamstående o barn me speciella behov. Kram

 5. Marja skriver:

  Va snygg du är..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..