Godmorgon :)

Nu har jag kommit ut från massagen ha ha. Jag gjorde det för ett antal timmar sedan! Efter massagen blev jag helt slut och åkte hem och sov, det var skönt kan jag säga. Sen gick allt väldigt fort, jag han aldrig göra några naglar. Jag bestämde mig för att gå och äta med Jeanette, Niclas danspartner från lets Dance! Det var ett tag sedan vi sågs så det kändes superkul att gå ut med Jeanette en kväll.
Vi träffades på Teatergrillen och åt lite mat. Cissi från lets Dance hakade också på vilket var jätteroligt.

image

Chees !

image

Skål, här sitter jag med ett gott glas kir Royal och pata negra den smälte i munnen kan jag säga!

image

Ett snabb besök på damernas.

image

För att sedan komma ner till matsalen och äta en super middag. Efter en stund kom Christjan och Tobbe från Lets Dance förbi och vi gick vidare till Cafe opera där det skulle vara någon slags maskeradfest vilket jag inte visste. Som tur var så var det väldigt blandat vissa var utklädda och andra var inte det. Jag har alltid tyckt att det varit mer pinsamt att komma utan kostym även om många gjort det till fester där det ska vara en maskerad, än att vara för utklädd. Det är aldrig fel att vara för mycket utklädd, om det nu är en maskerad, jag tycker snarare att dom som inte kommer utklädda är partypoopers! Och lite Så kände jag mig igår när jag klev in på café opera. Det var många som hade väldigt fina kläder och sedan var det många som jag som såg helt normala och tråkiga ut! ( för coola för att klä ut sig?) Men en sak som alltid är lika kul och det är faktiskt att gå ut med dansare, så fort man kommer ut så går man raka vägen till dansgolvet och det är ju hur kul som helst att få dansa pardans med någon som verkligen kan. Vi dansade allt från salsa till mambo det var superkul.

image

image

Efter ett tag kom Andreas weise dit och dansade han med.

image

Christer och weise i baren.
Ja kvällen blev viktigt lyckad men inte super lång för min del. När man vet att man har en liten knodd som vaknar tidigt och vill leka med sin mamma så vill man inte vara för trött 🙂 kram L

 1. Sandra skriver:

  PÅ tal o detta… jag är bjuden på en fest där temat är cocktail á james bond… vad ska jag ha på mig och hur ska jag sminka mig, hur ska jag ha håret…. är korthårig och rakad på båda sidor med ca 7 cm långt hår uppe på huvudet 167 lång… HJÄLP!!

 2. Selma skriver:

  Verkar som att ni hade det roligt, och sjukt fin är du människa!! Haha Cicci, jag är helt 100 % på att Laila inte gillar dig ett dugg mindre, det du skrev lät ju bara vettigt! Och tyvärr så håller jag med henne Laila.. men ogillar ju inte Niclas för det, tycker bara inte man ska skriva så hehe!
  Ha det så bra Laila, stor kram till dig <3

 3. Christer heter Christian och snälla säg till Niclas att mobbing på Twitter gillas ej,han kan prata med Marie istället,vet det är din blogg Laila men snälla säg till ändå.Skönt du hade en trevlig mammadag ju

 4. omay selma om du ser dettaa..nu kommer laila inte gillar mig mer 🙁 ångra att jag skicka hahaa..hoppas du inte tog det så hårt haha 🙁 menade liksom inte att jag inte gillar honom,det är ba att när jag gillar någon offentlig o någon skriver en sak om den,blir jag lite sne,du ska se när någon skriver nåt om dig,jag tar det personligt haha.. <3kraam

 5. ibland kollar jag in lite på Niclas twitter och två gånger har han hånat marie serneholt..jag tycker att hon e aas skön,då jag ser på x factor och hon är med där! assså har ångest för att skriva detta,vill inte att du inte ska gilla mig längre 🙁 men jag tycker det är så onödigt att han hånar henne där,han kanske inte skulle tycka det va så kul..jag gillar honom:)hehe men på det blir jag lite snee 🙂 hoppaas du inte ogillar mig nu 🙁 ville baa skriva ut en känsla,men följer inte honom på twitter så kan inte skriva den där. Hoppas du förstår att jag inte har något emot honom! Hahaaa ah vet inte ens om jag ska skicka det här vill inte att du ska tycka illa om mig.. Due bäst Laiila kram<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..