Var han full när han körde??

Har precis kommit hem och möts av detta….

image

Alvarligt, får man göra såhär??? Det syns kanske inte så bra på bilden men den personen som plogat på våran väg måste ha varit packad eller otroligt dålig på sitt jobb! Här har man plöjt ner flera av våra tujor, bara manglat sig in på vår tomt det är ju helt sjukt!!

image

Så himla tråkigt, om man nu ser att man har råkat förstöra något kontaktar man inte ägaren då eller snöröjningen på Lidingökomun.

image

Ja, vi får se hur det här löser sig men lösas ska det så är det bara. Nu ska jag sätta mig ner och äta och sedan lägga kit, det blev en sen dag idag. Kram

 1. Lisen skriver:

  Jätte tråkigt! Hände precis samma sak för oss så nu har vi satt upp massa stolpar vid gränsen. jag tror inte han var full men tyvärr jobbar vädligt många snöplogare alldeles för länge nu för tiden. Har en kompis som är vaken 24-36 timmar i sträck bara genom att köra plogg. De får bra betalat och de måste köras, lockade men tyvär rblir inte säkerheten för hur de kör så bra! Borde ses över!

 2. Tråkigt! Vi fastighets ägare har en skyldighet att markera med tex pinnar mm, vart man ska vara aktsam. Men samtdigt så har man som ”plogförare2 en skyldighet att kontakta fasitghetsägaren om han skadat något, tex, buskar, postlådan, staket mm. Kolla upp med friman eller kommunen som är ansvarig för plogningen efter er gata.

  En annan sak. Är lite besviken att inte Rock by swedens smycken säljs här uppe i Tornedalen. Om man vill beställa nåt så måste man betala frakt o för ett par örhängen blir det ganska dyrt… Tråkigt! God jul på Dig o din Familj!

 3. Anna N skriver:

  Hej Laila! Verkligen ledsen att dina tujor blivit förstörda. Men. Jag tror det är du som fastighetsägare som ska markera ”det du är rädd om”, t ex murar, staket, buskage. Kan hända att det är lite olika i olika kommuner, kolla upp det. Jag fick hem ett jättetrevligt brev från ”min plogare”, där det upplystes om vad som gällde, superbra. Som någon sagt här redan, sätt ut långa rödmålade pinnar.. 🙂

 4. Hej Laila. Alltså vá folk ska vara avundsjuka. Det är väl bara bra att ni kommer överens du och Liams pappa. Tänk om han inte alls hade fått träffa sin pappa…..Ring kommunen och klaga ang snöröjningen.

 5. Ak skriver:

  Tack för en underhållande blogg! Sätt några snöpinnar längst kanten, tråkigt med växterna!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..