Fy tusan…

Idag är det precis som om jag är helt bedövad på vänster sida absolut ansiktet, jag är så förkyld på vänster sida, ja ni läste rätt!! Höger ansiktssida är inte ett dugg förkyld. Jag är täppt i vänsternäsborre, mitt vänsteröga är tårigt och mitt vänsteröra har lock och det känns som sandpapper på vänstersidan av halsen plus att jag har huvudvärk på vänster sida av huvudet! Min högersida är helt normal jag kan andas helt normalt med högernäsborre. Har faktiskt aldrig varit med om detta förut, det känns hel knasigt! Ska ta en Alvedon och en barocca nu så att man kommer igång.

image

Kan säga att vi har en hel del i vårt ” medicinskåp” som måste städas upp. Jag har till och med hittat penicillin från 2008!! Japp nu blir det skåpstädning! Kram L

 1. Anki skriver:

  Krya på dig Laila!
  Kramar från Skåneland

 2. Nettan skriver:

  Tänkte tipsa om att det låter precis som bihåleinflammation, men såg att några redan gjort det.
  Fick det för första gången för något år sedan, fattade ingenting. Ena sidan var ju jätte bra, lite panik då jag skulle på 2 veckors solsemester bara några dagar senare. Fick höra av en läkare som jag bara träffade på att jag måste till min doktor och få penicillin. Blev lite förvånad, aldrig uppsäkt läkarvård för förkylning tidigare. Men mot bihåleinflammation så måste man tydligen ha penicillin, och det typiska kännetecknet är just att man känner bara av det på ena sidan.
  Krya på dig!

 3. Ulrika skriver:

  Hej!
  Du ska köpa dig en nässköljarkanna med ollonformad pip och sedan skölja näsan med saltvatten. De finns att köpa på hälsokostaffärer. Det är inte äckligt att skölja näsan och man varken kräks eller kvävs. Jag sköljer när jag är förkyld och slipper både tät näsa och bihåleinflammationer.

 4. Tina skriver:

  Samma här!! Vänster sida…Har haft lock för örat i ca 1 v o går o ”gäspar” konstant för att få det att släppa…Krya på dig =)

 5. esterii skriver:

  Tur att det finns piller mellan varven:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..