Snabb inlägg.

Tänkte bara göra ett snabb inlägg här på bloggen, jag springer ju på möten dagarna i ända och hinner ju inte riktigt blogga så som jag vill, men nu har jag precis avverkat ett möte hos strix och ska vidare till ett nytt möte med McDonalds. Kan berätta att jag kommer bli ambassadör för Ronald McDonald barnfond nästa år. Jag ser verkligen fram emot att få hugga tänderna i det och hjälpa till att bidra så att fler sjuka barn får all hjälp som tänkas kan.

image

Redo för nästa möte.

image

Tar med mig Sebastian på strix dit för att prata om ett litet hemligt projekt he he Kram hörs L

 1. Du är rätt person på rätt plats, Laila!
  Grattis och Lycka till!

 2. Louise skriver:

  Hälsa Sebastian (Basse) från Louise, Désirées syster från Hammarö!

 3. Anki skriver:

  Så kul, stort GRATTIS till ambassadörarbetet och är säker på att du kommer att göra ett bra arbete!

  Lycka till kramar från Skåneland

 4. Härligt! Vi har bott på Ronald med vår dotter, de är fantastiska! En god sak! Pengarna hamnar rätt!

 5. Linda skriver:

  Grattis vad kul,lycka till. Jag läser din blogg varje dag. Diggar dig 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..