Godmorgon!

Bra med all feedback, kan hålla med om att texten sitter lite tätt så att det blir svårare att läsa. Ska se vad Mama tycker själva mer än så kan jag inte göra tyvärr. Smaken är ju som baken vissa tycker att det är lättare nu att läsa och andra tycker att det är svårare än innan och tyvärr kommer man inte kunna vara alla till lags!

image

Jag har iallafall precis gått upp och ska ta på mig, men det är någon som vägrar att ge mig min bh! Så fort Jag närmar mig så springer han iväg så fort han kan och lägger av ett jätte skratt. Känner igen det där skrattet läskigt likt mitt måste jag säga!
Jag är fortfarande genomförkyld och det börjar att göra ont i vänster öra, det är totalt lock för örat och det känns precis som när man ska landa med ett plan det gör sikt ont då och då. Så efter att jag lämnat kit så åker jag till doktorn. Hörs kram L

 1. Alex skriver:

  Men,hur gullig ar inte din Kit?Med pjamasen och hans fotter!!Det ar nastan sa att man far lust att skaffa en tredje!!!(not)
  Och du ar oforskamt vacker..
  Var i Sverige under Lucia och shoppade loss i Stockholm,och blev handlost foralskade i Asa’s Tomtar…sa jag kopte med mig hem till Italien ett gang Gotlands tomtar,som ingen forstar sig pa har! Men,men hur charmiga ar de inte??
  Vill onska dig och din fina familj en riktig mysig jul!!
  Ha det sa bra!

 2. bettan skriver:

  Lättare att läsa på mobilen iaf! 🙂

 3. Sara skriver:

  Hoppas du får någon finfin medicin så du kryar på dig snabbt! Kit verkar vara världens charmtroll, en riktig gullunge 🙂 God jul till dig och din familj!!

 4. Jennie skriver:

  Siken buse krya på dig nu kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..