Kaos!

Herregud vilket kaos det är i stan!!! Köer så långt ögat når, både i trafiken  i butiker
Och på posten!

image

Ja, på posten var det helt galet men tillslut fick jag mina paket, och det var inte det lättaste att få med sig hem kan jag säga. Men nu har jag äntligen lyckats fått hem dom.

image

Tidigare idag så var jag och Niclas och åt jullunch med strix på Ulla Winbladh i stan.

image

Dom höll på att fixa en mysig uteplats som säkert kommer att bli jättemysig med lite ljus och annat pynt.

image

Förutom att maten var suveränt gott så hade dom en riktig julstämning inne på Ulla Winbladh!

image

Jag kan även berätta att jag har fått öroninflammation, det konstaterade min husläkare Louise. Så nu har jag fått penicillin, tur att jag bestämde mig för att gå dit idag för man vill ju inte sitta där och vänta under julen! Jag viste faktiskt inte att man nu bara ger 5 dagars kurer med antibiotika det passar mig utmärkt
Som har så kort minne, för just efter fem sex dagar då man börjar känna sig bättre så glömmer jag alltid bort att ta tabletterna. Nu ska jag slå in julklappar kram L

 1. Helena skriver:

  Som sjuksköterskestuderande och då vi just haft föreläsningar om detta så kan jag informera om att öroninflammation läker lika snabbt, vare sig du använder antibiotika eller inte och ju mer antibiotika som används, desto bättre blir bakterierna på att bekämpa antibiotikan då det inte längre blir något nytt för dem. I slutändan kommer denna onödiga användning av antibiotika leda till att det inte längre kommer finnas något läkemedel för de allvarliga sjukdomarna som inte kan behandlas med något annat än antibiotika, då bakterierna blir resistenta. Vi kommer med andra ord att gå tillbaka till tiden innan penicillin uppfanns, då människor dog av vanlig lunginflammation. Så snälla sprid detta och hjälp till att minska användningen av antibiotika så att vi inte hamnar där igen! Läs mer på http://www.antibiotikaellerinte.se Kram Helena

 2. Kaos här i göteborg med, var i stan igår och köpte dem sista julklapparna och glad att jag inte ska in idag för det lär vara ännu värre. Skönt att vara klar nu, så nu ska jag strax sätta på julmusiken och börja slå in i mina paket sen lite senare ska jag baka lite julgodis. Tur du fick dina paket till slut 🙂

  Vilken mysig ställe ni ätit lunch på!

  Tråkigt att du skulle få det nu såhär i juletid, men hoppas det går över snabbt. Krya på dig!

  All kärlek och många kramar till dig fina Laila <3
  // En trogen läsare !

 3. Kaos i göteborg med, var i stan igår och köpte alla julklapparna så nu är jag färdig och det känns skönt. Tur du fick dina paket i alla fall 🙂

  Vilken mysigt ställe ni lunchat på!

  Tråkigt att du skulle bli sjuk såhär nära jul men hoppas det går över snabbt, krya på dig.

  All kärlek och många kramar till dig fina Laila <3
  // En trogen läsare !

 4. Laila skriver:

  Vilken tur att det finns dom där 5-dagarskurerna och att det passar dig. För vet du vad? Det är faktiskt farligt att inte avsluta en penicillinkur, man kan få en massa följdsjukdomar. Såg att du skrev hromdagen att du hade massa gammal penicillin tex i eran medicinlåda….Släng det direkt! Du kan iaf inte använda det nu. Lova mig att du kastar det per omgående NU!

  KramKram

  1. Helena skriver:

   Man kan inte få följdsjukdomar pga oavslutad kur, däremot är det lättare för bakterierna att bli resisrenta då de fortfarande frodas i kroppen även om du känner dig frisk och är symptomfri, så för den sakens skull är det viktigt att avsluta kuren.

 5. esterii skriver:

  Köper knappt någon klapp i i år, så jag saknar att slå in paket 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..