Tips på sistaminutenklapp – en hälsosam sak!

I det här läget har väl de flesta av er handlat klart era julklappar. Men om ni har några klappar kvar och inte vet riktigt vad ni ska köpa, eller om ni kanske vill köpa en julklapp till er själva så har jag ett perfekt tips. Och det passar perfekt om du eller den du ska ge din present till vill komma i form.

Så varför då inte köpaa dig eller din vän en alldeles egen Anders. Ja, en PT-Anders då menar jag! He, he! 🙂

Anders är så fantastiskt bra som PT och jag kan verkligen rekommendera honom. Tyvärr kan det vara lite svårt att knöla ner Anders i ett paket och låta honom ligga under granen och vänta hela julafton även om det skulle vara rätt kul att se det. Men om man vill ge bort en PT-Anders i present till någon så finns det presentkort istället att köpa på gymet där jag brukar träna. När jag var förbi på gymet så passade jag på att ta kort på hans presentkort, det blev tyvärr lite suddigt, men men…

Så ring Delta gym (klicka här så ser du deras nummer) och hör med dem så kan de säkert hjälpa dig att boka tid hos min fina Anders.

Nu ska jag själv fortsätta med alla förberedelser…

Ha det bra så länge!

/Laila

 

 1. Astrid skriver:

  Bra julklappstips! Har länge funderat på det här med PT. Kanske skall ge det till mig själv i år.
  Hoppas denna kommentar kommer fram nu. Det är lite problem att få det att fungera. Sajten är så konstig, allt hoppar fram och tillbaka och man hittar inte längre. Tycker din förra blogg var finare.
  Vart hittar man nu bilden och länkningen till Rock by Sweden som du hade i din högerspalt förut? Varför är den borta?
  Kram och god jul!

 2. Hej! Detta jag vill kommentera hör inte riktigt hit men visste inte vart jag skulle skriva så du ser…
  I mitten på juni la du upp att man kunde få rock by Sweden örhängen om man blev prenumerant av Mama. Jag nappade på erbjudandet inom 15 min och registrerade mig med glädje för de örhängena bara skulle jag ha! Tidningen kommer och jag betalar fakturan. Tiden går och jag hör inget om premien förrän den 5 okt, då står det att pga stort intresse så har de problem med leveransen men att de ska lösa det på bästa sätt. Sen i onsdags kommer äntligen avin…nu hade örhängena kommit, jaaaaa!!! Jag rusar till affären och öppnar paketet och inser till min förvåning att det är tre små tuber med nån ansiktscreme…fyyy så besviken jag blev! 🙁 Jag som trodde jag skulle få vara så fin lagom till jul…

  1. Louise skriver:

   Jag skulle föreslå att du kontaktar Mama med detta eftersom det är deras prenerbjudande.
   Du hittar telefonnumret i tidningen.

 3. Linda skriver:

  Ja det var ett bra tips på julklapp men jag är klar med julklapps köpen 🙂 god jul och gott nytt år till dig Laila.

 4. Vilket bra tips! Jag hade blivit jätteglad!
  Roligt att läsa din blogg, alla Lailaäventyr med allt vad det innebär om familjen, småtokiga (händelser) människor, träning…..
  Önskar er en riktigt härlig Julhelg!
  Kram kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..