Varför är alla så stressade och irriterande??

Hurra snart är det julafton, jag ser verkligen fram emot det! Det är helt galet vad alla stressar i stan och är irriterande. Det känns ju lite som att julglädjen försvinner då. Julen ska ju vara en härlig och mysig tid, och inte full av ångest och måsten! Igår när jag skulle parkera så var det en man som var så stressad så att han dubbelparkerade på dom enda två lediga platser som fanns. Jag vevade ner rutan och frågade snällt om det fanns en möjlighet för honom att parkera om sin bil så att vi båda fick plats. Det jag fick tillbaka var ett fnys och, -Jag hinner inte parkera om bilen nu jag har bråttom. Vem fasen har inte det??? Och varför skulle hans tid vara mer värdefull än min?
– Du måste skämta, parkera om bilen tack!! Sa jag men jag tror att jag var osynlig för mannen gick förbi precis som om jag inte existerade i hans värld.
Jag kan säga att det kokade inom mig…
I sådana här lägen har man lust att kolla upp vem bilen står på, och beställa en lastbil gödsel som dumpas på hans uppfart lagom till jul. Men det gjorde jag inte istället så bet jag mig i tungan och skrev en  god jullapp,  och satte på hans vindruta. Nej stan är inte så roligt i dessa tider.. nu ska jag städa och göra det julfint så att man bara kan slappna av.
Det blev ju en del disk sen igår!!

image

Kram L

 1. Eva skriver:

  Hihi va kul att du skrev en liten god jullapp istället.
  Jag tycker ändå att hos oss här på landet blir alla mer glada och pratar o skrattar med varandra. Man blir mer öppen.
  Men åker man till en större stad så kan jag hålla med om att där är det mera jäkt. Folk stannar inte upp och ser varandra.
  Därför undviker jag det. God Jul:-))

 2. EM skriver:

  Ja, men visst är de himla trist när folk är sjukt stressade. Knuffas, buffas och är allmänt otrevliga! Julen är en sådan tillställning som man kan planera i GOD tid, om man känner att tiden är knapp. Presenter kan man Alltid köpa ett halvår innan eller på nätet om så är. Var snäll mot dina medmänniskor och ANDAS! God jul & gott nytt! Kram

 3. sorry…men man behöver ej göra allt så nära inpå jul…går att fixa allt tidigare vilket jag gör…bara en sak jag tänkte på Go Jul och Laila ligg stilla på julbordet,Kram

 4. AnnaE skriver:

  Hej!
  Har vart i Alingsås idag, My gad!!
  Det tog en halvtimma innan
  Man fick en parkering typ….
  Ja ja man vet ju om att några
  Dagar innan jul så är det mycket
  Folk ute.Men ändå blir man förvånad! Likadant varje år! 🙂 🙂

 5. Ja herre gud visst blir man trött. Försökte hålla mig i mina kvarter på Södermalm idag när jag skulle julhandla men det var ganska mycket folk även här. Fick njuta av en man som promenerade med sin son och sjöng helga natt så där lite mysigt och rogivande. Små värdefulla tillfällen i dessa stresstider

  Bra drag där att du skrev en liten julhälsning, han kanske blir eftertänksam och värderar livet lite bättre, förhoppningsvis.

  Kram Christina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..