Guldbröllop!

Igårkväll så åkte vi ut till Lagnö för att fira Hans och Christinas Guldbröllop! Tänk att dom har varit gifta i 50 år, herregud…

image

Jag satt och tänkte på hur ovanligt det är i dagens läge att man faktiskt håller ihop så länge, det är som skivförsäljningen förut fick man en guldskiva om man sålde 50 000 skivor och idag får man en om man säljer 25 000 skivor. Man kanske borde sänka åren för hur länge man ska ha varit gift för att få fira Guldbröllop he he.
Jag och Niclas kan bara hoppas på att vi lever på vårat Guldbröllop, Niclas kommer i såffall att vara 96 och jag 89..

image

Christina hade verkligen dukat upp det fint.

image

Alla var samlade på en och samma gång, kan säga att det är ganska svårt eftersom dom är så många med barn och barnbarn.

image

Tim och oliver myste framför brasan

image

Pernilla och Linus satt och småpratade

image

Maten var riktigt bra, en sak är säker alla är riktigt bra på att laga mat i den här familjen….. finn ett fel… JAG, jag kan verkligen inte.. jag kan bara gå efter recept men det är bara att gilla läget.

image

Kit spelade lite piano för släkten vilket han nog tyckte var roligare än dom som lyssnade he he.
Nu måste jag skynda på jag ska nämligen iväg på en hemlig grej som jag inte kan berätta om förrän lite senare idag. Kram vi hörs L

 1. cia skriver:

  önskar er en riktigt God Jul!

 2. CarinaG skriver:

  Oj, vilken fest ni hamnade på!!! Middagsbordet såg superfint ut! Stort, härligt hur verkar de också ha, Christina och Hans.

 3. Hej! Verkar typ vara Sveriges mysigaste släkt! Jag följer slaviskt din & Pernillas bloggar, älskar att läsa om eran vardag med småbarn eftersom jag har två själv! Ni är dom jag ser upp till som bra föräldrar! Har förresten köpt ditt armband! Love it! God jul hälsning Emilia

  1. Linda skriver:

   Menar du den breda armbandet med nitar som kostar tre tusen? Ja Gud jag älskar det fina armbandet, skulle vilja ha det men det är lite dyrt men inom kort så köper jag det säkert, hihi. God jul.

 4. Vad mysigt ni ser ut att haft det.
  Tyvärr gick min mans morfar bort förra veckan, annars hade vi varit med och firat hans mormor & morfars 69 åriga bröllopsdag imorgon! 69 år, det är länge det. (Dom var 19 och 20 år när dom gifte sig)
  Jag gifte mig som 23 åring, hoppas själv på att få fira guldbröllop. Hade varit kul att få uppleva.

 5. Så mysigt ni ser ut att ha det! Du verkar ha fått en riktigt fin ”bonusfamilj”. God jul!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..