Överraskningfest!

Nu kan jag berätta vad jag har gjort…
Jag har firat Pernilla hon fyller nämligen 50, moha ha ha skojar bara 45 år i morgon på julafton, så vi överraskade henne idag istället.

image

Hurra, hurra

image

För Pernilla idag!!

image

Av oss fick Pernilla en fotoprinter, nuförtiden har man ju aldrig några foton framme eftersom det är så jobbigt att framkalla dom. Men nu kan hon koppla iPhonen direkt i printern och på så sätt rama in så många bilder hon vill. Själv så önskar jag mig faktiskt också en sån! Jag har velat sätta upp flera bilder men på grund av att det både tar tid och är jobbigt att lösa det så har jag alla bilder i datorn eller mobilen, och det är ju värdelöst.

image

image

Maten var också bra.

image

Avslutade hela kalaset med en latte och nu ska jag hem och göra det fint inför morgondagen, jag har faktiskt inte hunnit klätt granen ännu den står där grön och fin men utan pynt på. Det har bara blivit så nu när inte Liam är hemma, Kit förstår ju inte direkt och Niclas skulle lika gärna kunna fira jul utan gran. Men visst vill jag ha en fin gran till jul där paketen ligger. KRAM L

 1. Maggi skriver:

  Smart printer! Vilken modell/märke är det?
  Gott Nytt År!

 2. Smart grej! Nu för tiden är det nästan nostalgi att ta fram ett fotoalbum. Men att printa och ”använda direkt” är ju toppen! Måste införskaffas! Men först en iPhone, haha!!
  God fortsättning på helgerna!

 3. CarinaG skriver:

  Vi har också klätt vår gran idag. Så fint!!!
  Ha en underbar julafton Laila!

 4. Bra val av present.Jag är en sån person som älskar ha foto på alla och allt framme fotograferar mycket men med kamera.

 5. anna skriver:

  Vilken toppen present:-) Grattis till Pernilla, min sambo hälsar till henne också då han tycker att hon är väldigt fin:-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..